Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.91

Superbet

Udinese și Torino se întâlnesc astăzi, de la ora 13:30, în etapa cu numărul 11 din Serie A. Conducerea lui Udinese a luat decizii excelente în pauza dintre sezoane. Instalarea lui Andrea Sottil pe bancă și cele 47 de milioane de euro investite în transferuri au dus echipa într-o poziție nesperat de bună. A strâns 21 de puncte în primele 10 runde și are șanse reale să încheie etapa în zona locurilor de Liga Campionilor.

Torino vine după 3 sezoane slabe, toate încheiate în jumătatea secundă a clasamentului din Serie A. Ivan Juric a fost confirmat pe bancă în această vară, dar și-a pierdut cei mai valoroși 2 jucători. Golgeterul Andrea Belotti a plecat la AS Roma, iar fundașul central Bremer a fost cumpărat de Juventus în schimbul sumei de 41 de milioane de euro. În aceste condiții, locul 11 ocupat în acest moment, cu 11 puncte obținute în 10 partide, este unul asumat. 

cota2.ro

• 19 goluri a înscris Udinese până în acest punct al sezonului. Torino a marcat doar 8 goluri

• Singurul meci direct disputat în anul 2022, chiar pe Dacia Arena, a fost câștigat de Udinese cu 2-0

• Torino a pierdut ultimele 3 meciuri jucate în deplasare

• Udinese este cea mai eficientă formație din Serie A. 45% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Udinese sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.28.

Obține până la 500 de Lei bonus CASH din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

Universitatea Cluj și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 15 din SuperLigă. De la venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, Universitatea Cluj a devenit o echipă pragmatică, dar cu limite evidente de exprimare. „Studenții” ocupă penultima poziție în acest moment, cu 14 puncte obținute în 14 meciuri. În derby-ul de astăzi mai apare o problemă, cea a oboselii. Joi, U Cluj și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în Cupa României. Neagoe a folosit o mulțime de titulari, în timp ce Dan Petrescu a trimis o echipă a rezervelor.

Astăzi, antrenorul campioanei va apela cu siguranță la tot ce are mai bun. CFR are 25 de puncte, strânse în 12 partide. Dacă își câstigă toate restanțele o egalează pe Farul în fruntea clasamentului. Valorea „feroviarilor” și forța defensivă s-au văzut perfect în dubla victorie fără gol încasat cu Slavia Praga, din Conference League.

• În ultimele 11 meciuri, CFR nu a primit niciodată mai mult de un gol 

• U Cluj are cel mai slab atac din SuperLigă, doar 9 goluri înscrise în 14 meciuri. În comparație, CFR a marcat 20 de goluri în 12 partide

• CFR are 9 deplasări consecutive fără esec. În niciuna dintre aceste partide nu s-au marcat mai mult de 2 goluri

• U Cluj nu a reușit să marcheze mai mult de un gol în niciun meci jucat în acest campionat.

Pe Superbet, cota pentru X2 și sub 3.5 goluri înscrise este @1.45.

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

LOSC Lille și AS Monaco se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 11 din Ligue 1. Lille, campioana Franței din urmă cu două sezoane, a început un nou proiect cu Paulo Fonseca la cârmă. Strategia este deja consacrată, tineri cu mare potențial în ofensivă, unii care urmează să fie vânduți pe zeci de milioane de euro. Atacul conține acum nume precum Jonathan David (22 de ani), Timothy Weah (22 de ani) sau Mohamed Bayo (24 de ani). După 11 runde, Lille ocupă locul 7 în Ligue 1, cu 19 puncte.

AS Monaco se clasează imediat deasupra lui Lille, cu două puncte în plus. Rezultatele obținute de Philippe Clement sunt însa sub potențialul lotului pe care îl are la dispoziție, unul cotat la 347 de milioane de euro, al doilea cel mai valoros din Franța, după cel al campioanei PSG.

• Ambele meciuri directe disputate sezonul trecut au fost GG: o remiză 2-2 și o victorie a lui Monaco, scor 2-1

• Ofensivele lui Lille și Monaco sunt în top 5 din Ligue 1 în această ediție, 21, respectiv 20 de goluri marcate

• Lille dă al doilea golgeter al campionatului, pe Jonathan David, autor a 9 goluri

• Cele două sunt în top 5 și la capitolul șuturi expediate pe spațiul porților adverse, Monaco cu o medie de 5.45 execuții/partidă, iar Lille cu 5.20/meci

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează sau peste 2.5 goluri în meci este @1.36.

35 de Lei Freebet la înregistrare + 25 la verificarea contului pe GetsBet! FĂRĂ DEPUNERE!

 Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB se întâlnesc luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 15 din SuperLigă. Sepsi, câștigătoarea Cupei sezonul trecut, s-a obișnuit cu aerul tare al fotbalului românesc. Formația antrenată de Cristiano Bergodi vine însă după două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Farul și 1-2 cu CFR Cluj, iar locul de play-off a devenit unul fragil. Ocupă doar poziția a 6-a, iar un eșec cu FCSB ar însemna încă o poziție pierdută. Cu stadionul plin până la refuz, covăsnenii sunt așteptați să facă un meci de luptă, așa cum au obișnuit în ultima vreme contra formației patronate de Gigi Becali.

FCSB a legat 3 victorii consecutive în SuperLigă, sacrificând Conference League și Cupa României. Cea din urmă competiție îi afectează strategia lui Nicolae Dică. Octavian Popescu, Radunovic și Bouhenna au văzut cartonașe roșii în finalul remizei 2-2 cu UTA și sunt indisponibili astăzi. FCSB ocupă poziția a 7-a în campionat, având însă și două meciuri restante. 

• Sepsi este neînvinsă în ultimele 6 meciuri disputate împotriva celor de la FCSB

• Meciurile directe dintre ele au fost mereu pline de scântei. În cele două dispute de sezonul trecut au fost arătate 14 cartonașe galbene

• Marius Ștefanescu, internaționalul din lotul lui Sepsi, a bifat 11 apariții în acest campionat. Are un gol și o pasă decisivă 

• 17 faulturi a comis FCSB în ultimul meci direct contra celor de la Sepsi. Două au fost făcute asupra lui Ștefănescu 

• În 10 dintre meciurile jucate în acest sezon, în toate competițiile, Ștefănescu a fost faultat de cel puțin două ori.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 faulturi suferite de Marius Ștefănescu este @1.55.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Udinese vs Torino
Pronostic:
1X
Cota
1.28
U Cluj vs CFR Cluj
Pronostic:
X2 & SUB 3.5 goluri
Cota
1.45
Lille vs AS Monaco
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.36
Sepsi OSK vs FCSB
Pronostic:
Ștefănescu peste 1.5 faulturi suferite
Cota
1.55
Cota finala: 3.91
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro