Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.38

BETANO

Tottenham - Newcastle

Tottenham a pierdut clar in etape trecuta contra celor de la Manchester United, iar un nou esec in confruntarea de diseara contra celor de la Newcastle, nu ar pica deloc bine. Gazdele au o echipa mult mai valoroasa, insa vor avea probleme destul de mari, deoarece Newcastle joaca un fotbal ofensiv, iar clasarea pe pozitia a-6 a nu e deloc surprinzatoare. Totusi, imi e greu sa cred ca echipa oaspete va reusi sa castige, asa ca varianta 1X pare una foarte ”safe”.

cota2.ro

Villarreal - Almeria

Villarreal a pierdut la scor de forfeit partida contra Barcelonei, insa pe teren propriu, ”submarinul galben” joaca un fotbal nemaipomenit. Acestia au castigat 6 din ultimele 7 partide de ”acasa” si au marcat cel putin doua goluri in aceste meciuri. Almeria e pe 13 in LaLiga, iar in ultimele 4 deplasari a ”bifat” infrangeri pe linie. In ultimul meci direct, Villarreal s-a impus cu un sec 8-0 si in ultimele 5 meciuri directe disputate pe ”Estadi Ciutat de Valencia”, gazdele s-au impus de fiecare data la zero. 

Galatasaray - Alanyaspor

Galatasaray a avut o campanie de transferuri nemaipomenita in vara, insa rezultatele intarzie sa apara. Cu un succes astazi contra celor de la Alanyaspor, Galata poate urca pana pe locul 4, la doar 3 puncte de prima pozitie. Alanyaspor a pierdut ultimele 3 deplasari la zero, iar Galatasaray a castigat ultimele 4 partide jucate pe propriul teren. Gazdele au cam clacat in trecut contra adversarei de astazi, insa astept un cu totul alt deznodamant in aceasta seara. 

Heidenheim - Greuther Furth

Heidenheim tinteste locurile de promovare in acest sezon, echipa clasandu-se in acest moment pe locul 5 in liga secunda din Germania. Greuther Furth e penultima in clasament si are una dintre cele slabe defensive din campionat. Heidenheim nu a pierdut in ultimele 5 partide jucate pe propriul teren, in timp ce adversarii de astazi nu au niciun succes in ultimele 7 deplasari. Ma astept la cel putin un punct obtinut de gazde in aceasta confruntare.

Ludogorets - Botev Plovdiv

Ludogorets are sansa de a prelua sefia in Parva Liga, clasandu-se in acest moment pe pozitia a treia. Adversarul de astazi e unul destul de facil, care a obtinut doar un singur punct in deplasare, in acest sezon. Ludogorets are o medie de peste 3 goluri marcate per meci in jocurile de pe teren propriu si s-a impus in ultimele 9 confruntari contra celor de la Botev Plovdiv, marcandu-le cel putin doua goluri in 8 dintre aceste meciuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Newcastle
Pronostic:
1X
Cota
1.31
Villarreal vs Almeria
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.25
Galatasaray vs Alanyaspor
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.32
Heidenheim vs Greuther Furth
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.23
Ludogorets vs Botev Plovdiv
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.27
Cota finala: 3.38
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro