Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs FCSB

Superbet

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei cu numărul 15 din SuperLiga României. Sezonul trecut a fost cel mai bun din istoria lui Sepsi. A cucerit primul trofeu, Cupa României, și a trecut pentru prima dată un tur preliminar în cupele europene. Dacă adăugăm și noul stadion construit în Sf. Gheorghe, este firesc ca pretențiile să fie unele ridicate. S-a mers pe omogenitate pe banca tehnică, cu Cristiano Bergodi, iar lotul a rămas în mare măsură neschimbat în vară. Deși au avut ghinion în ultimele două runde, pierzând cu Farul și CFR Cluj, rezultatul de 0-1 contra constănțenilor fiind evident nedrept, covăsnenii sunt în continuare în zona play-off-ului, cu 19 puncte obținute în 14 runde. 

FCSB sacrifică grupele Conference League și Cupa României pentru top 6 în SuperLigă. Deși a legat 3 victorii consecutive, cu FC Argeș, Petrolul și UTA, jocul formației pregătite de Nicolae Dică nu a convins. Defensiva dă în continuare semne de slăbiciune, iar antrenorul vicecampioanei are și probleme de lot. În remiza cu UTA din Cupa României, scor 2-2, Bouhenna, Octavian Popescu și Radunovic au fost eliminați și își vor ispăși suspendările în campionat. FCSB este în acest moment pe locul 8, cu 17 puncte, dar are două meciuri restante. La echipă nu este deloc liniște în această perioadă. La finalul rundei trecute, Dică a vrut să demisioneze, dar a fost oprit de Gigi Becali. A recunoscut în cea mai recentă conferință de presă că se gândește în continuare la acest lucru. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB:

• Sepsi nu a pierdut niciuna din ultimele 6 dispute contra celor de la FCSB

• Sepsi a marcat în 6 din ultimele 7 partide jucate contra lui FCSB

• 18 goluri a încasat FCSB în primele 12 meciuri ale sezonului. Are a 4-a cea mai slabă apărare din campionat

• Sepsi a marcat 21 de goluri, al treilea cel mai bun atac din SuperLigă

• 3 cartonașe galbene/meci a văzut Sepsi în ultimele 5 dispute contra celor de la FCSB

• 31 de cartonașe galbene au văzut jucătorii lui Sepsi în acest sezon

• 5.4 cornere/meci a obținut Sepsi în această ediție de campionat. Doar FCU Craiova are o medie mai bună. 

Pe Superbet, cota pentru Sepsi marchează peste 0.5 goluri, Sepsi va avea peste 3.5 cornere și Sepsi va avea peste 1.5 cartonașe este @2.80. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi OSK vs FCSB
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro