Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs FCSB

Superbet

Sepsi și FCSB închid etapa a 15-a din SuperLigă, iar duelul e cu atât mai interesant pentru că se joacă pentru clasarea pe un loc de playoff la finalul turului de campionat.

Desigur, după această rundă, Sepsi va ajunge la 15 meciuri disputate, în timp ce FCSB, deși termină, teoretic, turul, va avea doar 13 meciuri disputate, asta pentru că roș-albaștrii au două meciuri restante: cu Botoșani și CFR Cluj.

cota2.ro

Înainte de confruntarea directă, Sepsi staționează pe poziția a 6-a, cu 19 puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 8, cu 17 puncte. Totuși, cele două formații sunt în perioade total diferite:

  • Sepsi are două înfrângeri consecutive în campionat: 0-1 cu Farul și 1-2 cu CFR Cluj.
  • FCSB are 3 succese la rând în campionat și a recuperat puternic terenul pierdut în startul sezonului: 3-2 cu FC Argeș, 2-0 cu Petrolul și 2-1 cu UTA

Ultimele 4 dueluri directe dintre Sepsi și FCSB disputate la Sfântu Gheorghe s-au terminat la egalitate:

  • 0-0 în 2019, 1-1, 2-2 și 0-0 în 2021.

Duelurile directe, în special cele din Covasna, au fost întotdeauna unele echilibrate și destul de dure. Așa că o mare atenție putem acorda și pe zona de pariuri speciale cu faulturi și cartonașe, dar modul în care se apără FCSB face din formația pregătită de Nicolae Dică o echipă excelentă de luat pe goluri.

  • 21 de goluri a înscris Sepsi în 14 runde, perioadă în care a încasat 12 goluri;
  • În 12 meciuri disputate până acum în sezon, FCSB a încasat deja 18 goluri, iar golaverajul e salvat doar de faptul că atacul și-a făcut cât de cât datoria și a bifat 18 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs FCSB
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro