Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Casper Ruud

BETFAIR EXCHANGE

Depășim forma mai slabă cu un meci din primul tur de la Basel, turneu desfășurat în sală, intre Stan Wawrinka și Casper Ruud. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 37 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. El este bun pe hard acolo unde își pune în valoare loviturile puternice, iar recent a facut un turneu excelent la Metz în condiții similare, când a obținut 5 victorii, una dintre ele contra lui Medvedev.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 23 ani, aflat pe locul 3 ATP. În ultimii 2 ani, Ruud este pe un puternic trend ascendent acumulând deja 9 titluri ATP până la vârsta de 23 ani și fiind o prezență constantă în top 10. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Anul acesta are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cele mai mari performanțe din carieră rămân finalele de la Roland Garros și US Open. După performanța de la openul american a jucat modest, fiind învins de Nishioka și Munar Clar.

Îl văd capabil pe Wawrinka să ofere o partidă memorabilă în fața propriilor suporteri și să obțină chiar victoria. Dacă va fi bine din punct de vedere fizic il văd chiar favorit pe acesta având în vedere suprafața de la Basel, Ruud fiind destul de slab în sală. Cota pe elvețian mi se pare de luat în seamă. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stan Wawrinka vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Stan Wawrinka
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: 16.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro