Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

BETFAIR SPORTSBOOK

Ziua de miercuri din Liga Campionilor o vom denumi ziua ”pauză/final”, asta pentru că pe biletul de azi am ales două selecții în care avem nevoie de avantajul gazdelor atât după primele 45 de minute, cât și la finalul confruntărilor.

Am ales două grupe diferite, dar cumva cu obiective oarecum asemănătoare, dacă ținem cont că există o miză importantă și la duelul de la Napoli, pe care îl vom analiza imediat.

cota2.ro

INTER - PLZEN (19:45) - Inter are o misiune clară înaintea duelului cu Plzen: victoria îi aduce biletele pentru optimile din Liga Campionilor. Inter are 7 puncte, vine după remiza spectaculoasă cu Barcelona, 3-3, și acum trebuie să câștige cu cenușăreasa grupei. Viktoria Plzen e ultima clasată, are 0 puncte și 16 goluri încasate în primele 4 meciuri. Desigur, o grupă infernală, cu Inter, Bayern și Barcelona.

În meciul tur, Inter s-a impus cu 2-0 în Cehia. Un gol până în pauză, plus încă o reușită care a liniștit apele și a oferit un final clar pentru nerazzurri.

NAPOLI - RANGERS (22:00) - Napoli e surpriza plăcută dintr-o grupă unde, la început, Liverpool și Ajax părea echipele cotate cu șanse mai mari la primele 2 locuri. Numai că napoletanii lui Luciano Spalletti s-au pus pe dat goluri și au punctaj maxim după 4 meciuri. O victorie acum cu Rangers, echipă care are 0 puncte și doar 1 gol marcat în 4 etape ar clarifica situația pentru supremația grupei, iar italienii și-ar păstra prima poziție.

Pentru meciul tur, Napoli a avut nevoie de o oră de joc pentru a deschide scorul, dar s-a impus lejer până la final 3-0. Acum, în fața propriilor fani, italienii își vor lua tare un adversar care a primit 16 goluri până acum, 7 dintre ele doar de la Liverpool, în cea mai recentă rundă din Liga Campionilor.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Inter vs Plzen
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.47
Napoli vs Rangers
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.65
Cota finala: 2.43
Profit: 14.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro