Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Bayer Leverkusen

BETANO

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen

De la ora 22:00, pe ”Metropolitano Stadium”, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Bayer Leverkusen, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 5, din Grupa B a UEFA Champions League. In partida tur din Germania, Leverkusen s-a impus cu scorul de 2-0.

Atletico Madrid e neinvinsa in ultimele 5 partide si a reusit sa ajunga pana pe podium in La Liga. In Champions League nu au reusit mare lucru pana acum, intr-o grupa destul de accesibila, iar in aceasta seara, un rezultat de egalitate sau o eventuala infrangere ii poate scoate din lupta pentru calificarea in optimi. Simeone nu poate conta in aceasta seara pe Koke, Lemar, Llorente si Reguilon, insa acest lucru nu cred ca il afecteaza foarte tare pe tehnician, avand in vedere ca detine un lot numeros, cu multi jucatori extrem de valorosi. Cu siguranta va incerca sa joace putin mai ofensiv astazi, pentru ca echipa sa e obligata sa joace la victorie.

cota2.ro

Bayer Leverkusen scartaie rau de tot, chiar si dupa venirea lui Xabi Alonso pe banca tehnica. Dupa victoria la scor cu Schalke 04, Leverkusen a fost invinsa la scor de forfeit de Porto in Liga Campionilor si cu scorul de 5-1 de Eintracht Frankfurt, in Bundesliga. In ultimul joc, Leverkusen a reusit doar un egal pe teren propriu contra celor de la Wolfsburg, scor 2-2, iar partida contra spaniolilor se anunta a fi una extrem de dificila. Cu o infrangere in aceasta seara, germanii vor juca in ultima etapa doar pentru palmares cu Brugge, iar la ce joaca in acest moment Leverkusen, cred ca acest scenariu e extrem de plauzibil.

Nu va fi deloc un meci usor pentru gazde, chiar daca echipa oaspete traverseaza o perioada proasta. Totusi, Atletico, pe langa faptul ca are de luat si o revansa contra celor de la Leverkusen, trebuie sa castige acest joc pentru a avea sanse la o eventuala calificare in fazele eliminatorii. Pontul meu pentru aceasta confruntare este ”Atletico Madrid -1.0 AH”, la o cota de 2.30, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Atletico Madrid -1.0 AH
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro