Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger Aliassime vs Miomir Kecmanovic

BETFAIR EXCHANGE

În turul secund la Basel avem meciul dintre Felix Auger Aliassime și Miomir Kecmanovic. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Felix Auger Aliassime a ajuns la 9 victorii consecutive în sală, perioadă în care a pierdut doar 3 seturi și a câștigat două trofee la Florența și Antwerp. El este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin. La doar 22 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 3 ATP câștigate. În primul tur a trecut de Huesler.

cota2.ro

Miomir Kecmanovic este un jucător sârb de 23 ani, clasat pe locul 30 ATP. El este un adevărat talent aflat în apogeul carierei și un jucător care promite. Miomir a început bine anul cu sferturi de finală la Indian Wells și Miami, semifinale la Munchen și victorii la jucători de top precum Berrettini , Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz. La Belgrad el a fost foarte aproape să îl învingă chiar pe idolul său Novak Djokovic, dominându-l în multe momente pe fostul lider mondial, însă pe final experiența și-a spus cuvântul. În a doua parte a anului a jucat mai putin, acuzând oboseala dar și o ușoară accidentare. A trecut în primul tur de Davidovich Fokina.

Felix Auger Aliassime trece printr-o perioadă foarte bună și îl văd favorit la al 3-lea trofeu consecutiv. El servește extraordinar și oferă foarte rar șanse de break adversarilor. În ultimele 5 meciuri disputate, Felix si-a pierdut serviciul o singură dată și a oferit doar 4 șanse de break. Miomir Kecmanovic esre un jucător bun, însă forma de moment este destul de slabă și nu îl văd să pună probleme. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Felix Auger Aliassime vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Felix Auger Aliassime 2-0
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 10.80
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro