Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.13

Superbet

Ziua de joi vine cu emoțiile echipelor românești din Conference League. Totuși, doar într-o direcție vorbim despre emoții pozitive. CFR Cluj se deplasează în Turcia pentru duelul cu Sivasspor și depinde doar de ea în lupta pentru calificare.

Dincolo, FCSB ar fi avut meci tare cu Anderlecht, dar roș-albaștrii au aruncat prosopul în grupele de Conference și au intrat all-in pentru meciurile din campionat.

cota2.ro

ANDERLECHT - FCSB (19:45) - Un singur punct a strâns FCSB în cele patru etape din Conference League, chiar în fața adversarei de azi. Pe Arena Națională, roș-albaștrii și belgienii s-au anihilat reciproc, într-un meci care n-a putut debloca tabela. În rest, trupa lui Dică a cedat mereu: 1-3 cu West Ham în prima etapă și, mai apoi, deja celebrul 0-10 în dublă manșă cu Silkeborg.

Anderlecht are 4 puncte și încă e implicată în lupta pentru calificare. Fosta campioană a Belgiei are nevoie de victorie în meciul de azi, dar și de ajutor din partea lui West Ham, care ar trebui s-o bată pe Silkeborg, danezii având 6 puncte în prezent. În mod normal, cum FCSB va alege să facă din nou un mixt între titulari și rezerve, Anderlecht pornește cu prima șansă la victorie și ar putea rezolva meciul destul de rapid.

SIVASSPOR - CFR CLUJ (22:00) - Sivasspor și CFR Cluj conduc ierarhia în Grupa G din Conference League. Ambele formații au câte 7 puncte, după disputarea primelor 4 etape. Campioana României a început greu sezonul, dar a reintrat puternic în lupta pentru calificarea în primăvara europeană după cele două victorii cu Slavia Praga, teoretic cel mai bun adversar din grupă. Astfel, dacă va reuși să nu piardă în Turcia, CFR Cluj va fi la mâna ei, chiar în Gruia, în ultimul joc de pe teren propriu cu Ballkani.

Dacă va fi și mai bine, adică dacă CFR va câștiga azi, atunci campioana României va avea asigurată prezența minim în 16-imile din Conference. Cine câștigă grupa sare direct în optimile competiției. În tur, la Cluj, CFR a cedat la limită, 0-1, dar clujenii sunt schimbați în prezent și se prezintă într-o formă foarte bună. Presiunea de pe umerii lui Dan Petrescu a fost atenuată de succesele cu Slavia, iar campioana României și-a recăpătat turația și în competiția internă.

Ultima înfrângere pentru CFR Cluj a fost chiar în fața lui Sivasspor, la jumătatea lunii septembrie. De atunci, CFR a depășit 8 meciuri consecutive, în toate competițiile, fără să cunoască eșecul (6 victorii, 2 remize).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sivasspor vs CFR Cluj
Pronostic:
X2
Cota
1.65
Anderlecht vs FCSB
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.90
Cota finala: 3.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro