Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger Aliassime vs Alexander Bublik

BETFAIR EXCHANGE

Voi miza și astăzi pe același jucător care ne-a inverzit ponturile in ultimele zile, Felix Auger Aliassime în partida sa împotriva lui Alexander Bublik. Meciul se dispută în sferturi la Basel, iar mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Felix Auger Aliassime a ajuns la 10 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit două titluri, la Florența și Antwerp. El joacă senzational, servește perfect și si-a pierdut serviciul o singură dată în ultimele 6 partide disputate. În meciul de ieri contra lui Kecmanovic, tânărul canadian a pierdut un singur game fiind dominant pe toată perioada partidei. Felix este de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 3 ATP câștigate.

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 43 ATP. 2022 a fost un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, după ce a câștigat primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Suprafețele rapide îi convin de minune, fiind bun atât pe iarbă cât mai ales pe hard. În primul tur aici a trecut fără probleme de Ramos.

Bublik este un jucător bun pe hard, însă este extrem de fluctuant în evoluții, fiind genul de jucător care se enervează extrem de ușor atunci când este în inferioritate sau jocul nu ii merge. Felix Auger Aliassime este într-o perioadă extraordinară și îl văd dominând și această partidă.  

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Felix Auger Aliassime vs Alexander Bublik
Pronostic:
Felix Auger Aliassime 2-0
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 8.28
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro