Ponturi Pariuri Fotbal FCU Craiova vs Farul

UNIBET

FCU Craiova și Farul Constanța se întâlnesc azi, de la 21:00, în cea mai importantă partidă a zilei de vineri din SuperLigă. Meciul contează pentru runda a 16-a, prima din retur, și le surprinde pe cele două adversare de azi în situații total diferite.

Oltenii au rămas fără antrenor și sunt într-un picaj accelerat - doar poziția a 12-a, cu 16 puncte strânse și fără succes în ultimele 5 meciuri de campionat.

cota2.ro

Dincolo, Farul pare principala favorită la titlu în acest moment. Constănțenii lui Hagi sunt pe primul loc, cu 34 de puncte, la 5 lungimi distanță de Rapid, ocupanta locului secund.

În partida tur, de la Ovidiu, Farul se impunea cu 2-1 în fața Craiovei, FCU fiind antrenată, la vremea respectivă, de Marius Croitoru. Între timp, Croitoru a demisionat, iar Adrian Mititelu încă n-a angajat un antrenor principal.

  • 28 de goluri a înscris Farul în 15 etape - cel mai bun atac din SuperLigă;
  • 11 goluri a primit Farul - a doua cea mai bună apărare, după Rapid (10 goluri primite);
  • Craiova are golaveraj negativ după disputarea turlui: 15 goluri marcate și 16 goluri primite;

Înaintea duelului direct, ambele formații vin după două remize identice: 1-1. FCU n-a putut să câștige în fața lui Hermannstadt, în timp ce Farul a terminat la egalitate derby-ul cu Rapid, din Giulești.

  • Într-un clasament al meciurilor de acasă, FCU Craiova e abia pe locul 11, cu doar 10 puncte strânse în 7 meciuri de pe teren propriu. Mai mult, FCU n-a reușit să câștige niciun meci din ultimele două jucate din postura de gazdă;
  • În ierarhia meciurilor din deplasare, Farul ocupă prima poziție. ”Marinarii” au adus din deplasare 14 puncte în urma a 7 meciuri jucate (4 victorii, 2 remize, 1 eșec).

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FCU Craiova vs Farul
Pronostic:
2
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro