Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.97

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru ziua de sâmbătă facem două vizite scurte în Italia și Spania și alegem doi soliști de încredere pentru prima zi din weekend. Partidele Napoli - Sassuolo, din Serie A, și Valencia - Barcelona, din La Liga, sunt cele care vin cu două ponturi pe biletul de azi, un bilet care ne poate tripla suma investită.

NAPOLI - SASSUOLO (16:00) - Ziua ne-o începem în Napoli, pe Stadio Diego Armando Maradona, acolo unde liderul din Serie A primește vizita lui Sassuolo. Pentru Napoli acest start de sezon pare să fie desprins din cel mai frumos vis. Echipa lui Spalletti merge fără greșeală în campionat și Liga Campionilor, iar fanii napoletani deja visează la lucruri mărețe în vara lui 2023.

cota2.ro

  • 11 meciuri, 9 victorii, 2 egaluri, 0 înfrângeri. Așa arată parcursul lui Napoli în această primă parte de campionat.
  • 26 goluri marcate pentru Napoli - cel mai bun atac din campionat;
  • 6-1 a fost scorul la ultimul Napoli - Sassuolo.

Verzii și-au păstrat renumele de echipă spectaculoasă, așa cum au fost în ultimii ani de Serie A, dar Sassuolo a mai pierdut din turație. Un start greoi de campionat a făcut ca Sassuolo să se regăsească abia pe poziția a 9-a, cu 15 puncte strânse în 11 runde.

VALENCIA - BARCELONA (22:00) - După ce a fost pusă la respect de Bayern, 0-3 pe Camp Nou, Barcelona vine să mai spele din rușinea eliminării din Liga Campionilor cu un meci bun pe Mestalla. Gazdă îi va fi Valencia, formație care n-a mai câștigat în ultimele 3 etape de campionat și care se pregătește pentru încă un sezon complicat în La Liga, chiar și sub comanda lui Gattuso, om care a imprimat răutate și agresivitate în jocul ”liliecilor”, dar care încă n-a produs rezultatele dorite.

Barcelona e pe locul 2 în campionat, cu 28 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Real Madrid.

  • În sezonul trecut, Barcelona a câștigat ambele meciuri cu Valencia. 3-1 în Catalunia și 4-1 pe Mestalla.
  • Valencia e doar pe locul 6 într-un clasament al jocurilor disputate pe teren propriu: 3 victorii, 1 remiză și 2 înfrângeri.
  • Barcelona ocupă poziția a 3-a în ierarhia meciurilor jucate în deplasare: 12 puncte obținute din 4 victorii și 1 înfrângere (cu Real Madrid, pe Bernabeu).

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Napoli vs Sassuolo
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.80
Valencia vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.65
Cota finala: 2.97
Profit: 19.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro