Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Felix Auger Aliassime

BETFAIR EXCHANGE

În prima semifinală de la Basel, turneu desfășurat hard indoor, avem meciul dintre Carlos Alcaraz și Felix Auger Aliassime. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Ajuns lider mondial la doar 19 ani, Carlos Alcaraz este fără îndoială copilul teribil al tenisului masculin și în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 5 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid și mai ales US Open, an în care are doar 11 înfrângeri din 60 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 7 finale. El este bun pe toate suprafețele, însă preferă zgura, preferând schimburile mai lungi. Aici a trecut de Draper, Van de Zandschulp și Carreno Busta.

cota2.ro

Felix Auger Aliassime trece prin cea mai bună perioadă a anului si a ajuns la 11 victorii consecutive în sală, perioadă în care a câștigat 2 titluri la Florența și Antwerp și a pierdut doar 3 seturi. Ceea ce este cu adevărat impresionant este felul în care el servește, fiind aproape imposibil să îi faci break. In ultimele 7 partide, canadianul și-a pierdut serviciul o singură dată și a oferit adversarilor doar 4 șanse de break. Felix este la rândul său de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 3 ATP câștigate. Aici a trecut de Huesler, Kecmanovic și Bublik fără să ofere măcar o șansă de break vreunui adversar. 

Chiar dacă Alcaraz este liderul mondial, îl văd favorit clar pe Auger Aliassime pe această suprafață și cred că se va impune fără mari probleme. Este a 3-a partidă directă între cei doi jucători, precedentele două fiind câștigate de canadian, ultima în luna septembrie când Alcaraz nu a reușit vreun break. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Carlos Alcaraz vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Victorie Felix Auger Aliassime
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 9.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro