Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.98

BETANO

Newcastle joaca excelent in acest sezon de Premier League, iar in acest moment, echipa se claseaza pe locul 4. Aston Villa l-a dat afara pe Steven Gerard si l-a instalat pe Unai Emery, insa dupa parerea mea, nu stiu cat de buna e aceasta alegere. E limpede ca pentru inceput le-a dat un impuls de incredere, insa tehnicianul spaniol nu poate schimba prea multe intr-un timp atat de scurt. Gazdele isi domina clar adversarii in meciurile de pe propriul teren si cred ca acest lucru se va intampla si astazi. Nu o vad pe Aston Villa sa produca surpriza in acest meci.

Liverpool are evolutii extrem de oscilante si ma refer aici ca in decurs de o saptamana a reusit ”performanta” de a fi invinsa de ultima clasata din Premier League si a surclasat-o pe Ajax in UEFA Champions League, invingand-o la scor de forfeit. Leeds vine dupa victoria surprinzatoare contra lui Brentford, scor 4-0, insa jocul echipei nu a mers deloc in ultimele 4 deplasari unde a ”bifat” infrangeri pe linie. Liverpool nu a mai pierdut de 29 de meciuri pe ”Anfield” si nu cred ca va fi cazul in aceasta seara. Ma astept ca trupa lui Klopp sa faca un meci bun si sa se impuna destul de clar.

cota2.ro

Napoli o tine din victorie in victorie de vreo 12 meciuri, iar Spalletti pare sa fi reusit sa faca din aceasta echipa o forta. Napoli si-a surclasat adversarii, atat in Champions League, cat si in Serie A, iar partida aceasta cu Sassuolo ar trebui sa fie una aparent simpla. Oaspetii ocupa pozitia a 9-a in campionat, iar in deplasare au doar o singura victorie in ultimele 7 meciuri. Napoli are cea mai buna ofensiva din campionat, cu minim doua goluri marcate per meci, iar in ultimul meci direct contra celor de la Sassuolo, jucat in luna Aprilie, acestia s-au impus cu un sec 6-1. Nu m-ar mira daca si astazi as vedea un scor asemanator pe tabela.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Newcastle vs Aston Villa
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.32
Liverpool vs Leeds
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.23
Napoli vs Sassuolo
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.22
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro