Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.56

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru duminică păstrăm formula câștigătoare bifată sâmbătă și formăm biletul zilei din două meciuri, iar unul dintre acestea va rămâne și la ideea de pauză/final.

Arsenal - Nottingham, din Premier League, și Rapid - CFR Cluj, derby-ul intern din SuperLigă, sunt cele două partide de unde vom extrage biletul care ne poate mări de două ori și jumătate suma investită.

cota2.ro

ARSENAL - NOTTINGHAM (16:00) - ”Tunarii” au ratat țintele în ultimele două meciuri oficiale, dar au șansa de a reveni pe prima poziție în Premier League, în cazul unui succes, pe teren propriu, cu Nottingham. Londonezii vin după remiza din campionat cu Southampton, 1-1, și după eșecul din Europa League din Olanda, cu PSV, 0-2, iar acum vor să reintre în circuitul succeselor într-un joc care ar trebui să fie facil, cu ultima clasată.

Doar că Nottingham pare să nu se lase atât de ușor și va lupta puternic pentru a nu pica rapid în Championship. Nou-promovata a bătut-o pe Liverpool, 1-0, iar cu o rundă înainte s-a închis perfect și cu Brighton, 0-0.

  • Arsenal n-a cedat niciun punct pe Emirates în acest sezon: 5 meciuri, 5 victorii, 14 goluri marcate și doar 7 primite în fața propriilor fani.
  • În 6 meciuri jucate în deplasare până acum, Nottingham a dat un singur gol, n-a obținut nicio victorie, iar la capitolul lucruri pozitive notează doar două remize. 14 goluri în 6 meciuri a primit Nottingham când a jucat pe terenuri străine.

RAPID - CFR CLUJ (21:00) - Rapid și CFR Cluj se întâlnesc în prima etapă din returul SuperLigii. În tur, clujenii s-au impus cu 1-0, dar giuleșteni puteau smulge o remiză, dacă Albu n-ar fi ratat un penalty acordat la ultima fază a meciului.

În clasament, Rapid e pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce campioana CFR Cluj e pe locul 3, cu 28 de puncte, cu mențiunea că ardelenii au 2 meciuri mai puțin disputate.

Așa cum a spus și Adrian Mutu, se vor întâlni două echipe preocupate mai mult de partea defensivă. Doar 10 goluri a încasat Rapid, cea mai bună apărare din campionat, în timp ce CFR a primit 12 goluri.

  • Rapid n-a pierdut niciun meci pe Giulești în acet sezon - 5 victorii și 2 remize;
  • CFR Cluj a adus 10 puncte din cele 5 meciuri jucate în deplasare în acest campionat: 3 victorii, 1 remiză și 1 înfrângere - cu 7 goluri marcate și 5 primite pe terenuri străine.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arsenal vs Nottingham
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.65
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.56
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro