Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Denis Shapovalov

BETFAIR EXCHANGE

Finala turneului ATP de la Viena ii aduce față în față pe rusul Daniil Medvedev și pe canadianul Denis Shapovalov.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 4 ATP. El are un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. Anul acesta a câștigat doar trofeul de la Los Cabos și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. Anterior acestui turneu a oferit un nou episod controversat, când s-a retras în semifinale la Astana cu Djokovic deși nu avea nicio problemă vizibilă, fiind deranjat de susținerea puternică acordată de public adversarului.

Denis Shapovalov este un jucător canadian de 23 ani, clasat pe locul 19 ATP. Deși este încă tânăr, el este de numai putin de 5 ani între primii 50 jucători ai lumii, fiind semifinalist la Wimbledon și sfertfinalist la Australian Open și US Open. Shapovalov este extrem de talentat, însă este unul dintre cei mai inconstanți jucători din circuit, având fluctuații extrem de mari în joc chiar în timpul partidelor. Deși nu este foarte înalt servește bine, însă are și meciuri în care înregistrează foarte multe duble greșeli. Este la a 2-a finală a anului după cea pierdută la Seoul cu Nishioka, iar aici a trecut de Rodionov, Fritz, Evans și Coric.

Daniil Medvedev face un turneu foarte solid în care nu a pierdut set și nu și-a pierdut serviciul, deși a întâlnit adversari buni precum Thiem, Sinner sau Dimitrov. El a fost dominant în toate meciurile și a oferit o singură șansă de break adversarilor în 4 partide, lucru de-a dreptul impresionant. Cei doi s-au întâlnit în luna August când Medvedev s-a impus cu 2-0 și văd un scenariu asemănător.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Daniil Medvedev vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Daniil Medvedev 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro