Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.37

BETANO

Arsenal - Nottingham Forest

”Tunarii” pot reveni pe prima pozitie in campionat daca inving astazi ultima clasata. Nottingham Forest a reusit surpriza etapa trecuta cand a invins-o cu 1-0 pe Liverpool, insa cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, imi e greu sa cred ca astazi putem avea o noua surpriza. Ma astept la un succes al gazdelor si cel putin doua goluri marcate de acestia, avand in vedere ca trupa lui Arteta are o super-ofensiva.

cota2.ro

Real Madrid - Girona

”Los Blancos” primesc vizita penultimei clasate din LaLiga, iar cele trei puncte puse in joc sunt foarte importante in vederea obtinerii titlului. Barcelona, adversara si rivala celor de la Real, a trecut aseara de Valencia si a prelut sefia clasamentului. Girona are 6 infrangeri in ultimele 7 deplasari, iar cu astfel de statistici, in fata unei echipe precum Real Madrid, e aproape imposibil sa scoti un rezultat bun. Mizez pe favoriti si pe cel putin doua goluri marcate de acestia.

Lazio - Salernitana

Lazio are un parcurs foarte bun in acest sezon si e mare favorita la obtinerea unui loc de UEFA Champions League. Drumul este foarte lung insa, iar in meciuri precum cel din aceasta seara, cele trei puncte ar trebui sa fie deja acontate. Salernitana are o medie de minim 2 goluri primite in jocurile din deplasare, in timp ce Lazio are o medie de minim doua goluri marcate per meci in jocurile de ”acasa”. Lazio s-a impus la o diferenta de 3 goluri in ultimele trei meciuri directe, iar un deznodamant asemanator astept si in aceasta confruntare.

Rennes - Montpellier

Rennes are al doilea cel mai bun atac din Ligue 1, dupa PSG, iar jocul impotriva celor de la Montpellier se anunta a fi unul extrem de interesant, avand in vedere ca oaspetii, pe langa faptul ca au un atac bun, au o defensiva catastrofala, fiind una dintre cele mai slabe din campionat. Rennes a castigat 5 din ultimele 6 meciuri directe, iar pe teren propriu are 6 victorii in ultimele 7 meciuri si 16 goluri marcate in cele 6 jocuri in fata propriilor fani. Mizez pe un joc bun facut de gazde, incununat cu un succes.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Nottingham Forest
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.37
Real Madrid vs Girona
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.37
Lazio vs Salernitana
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.32
Rennes vs Montpellier
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 3.37
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro