Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.70

BETANO

Începe o nouă săptămână, dar etapele din weekend încă nu și-au consumat chiar toate partidele. Ziua de luni mai programează câteva meciuri interesante din care putem scoate ceva profit la pariuri.

Biletul zilei de luni îl numim Biletul ”Șansă Dublă”, asta pentru că am ales trei partide în care am asigurat și cu un ”X” echipele pe care le considerăm favorite. Două jocuri din SuperLigă și o confruntare din Italia, iar la final ne putem mări de aproape trei ori investiția.

cota2.ro

MIOVENI - HERMANNSTADT (18:00) - Primul meci al zilei de luni din SuperLigă se joacă la Mioveni, acolo unde ultima clasată primește vizita lui Hermannstadt. Sibienii sunt pe locul 5, dar seria proastă din ultimele 4 etape a început să pună presiune pe trupa lui Marius Măldărășanu. Totuși, o deplasare la Mioveni ar trebui să fie un moment bun în care să-ți revii, mai ales că argeșenii au avut o primă parte de sezon extrem de slabă.

  • 1 singură victorie are CS Mioveni în acest sezon;
  • 22 de goluri a încasat Mioveni în 15 etape;
  • 10 puncte a strâns Hermannstadt din meciurile jucate în deplasare - 2 victorii, 4 remize, 1 înfrângere.

U CLUJ - FCSB (21:00) - Etapa cu numărul 16 se închide la Cluj, acolo unde ”Șepcile Roșii” primesc vizita celor de la FCSB, într-o partidă care va umple Cluj Arena. FCSB are patru victorii consecutive, iar trupa lui Dică țintește succesul cu numărul 5, ca să reintre pe locurile de playoff. În acest moment, FCSB are 20 de puncte, iar locurile 5 și 6 sunt ocupate de Hermannstadt și Petrolul, echipe cu câte 23 de puncte. Sibienii au 1 meci mai mult disputat decât FCSB, în timp ce Petrolul are 3 meciuri în plus față de roș-albaștri.

  • În tur, pe Arena Națională, FCSB s-a împiedicat de U Cluj. A fost 1-1, într-o partidă în care ambele echipe aveau alți antrenori. Toni Petrea și Erik Lincar s-au duelat atunci;
  • FCSB a început teribil de slab sezonul, în special în deplasare, dar vicecampioana României a prins două victorii la rând pe teren străin și va ataca acum un nou succes;
  • U Cluj e pe locul 14 și vine după două înfrângeri la rând: 0-2 cu Farul și 1-2 cu CFR Cluj.

MONZA - BOLOGNA (21:45) - Pentru ultimul joc de pe biletul de luni mergem în Italia, acolo unde Monza și Bologna vor trage cortina peste etapa a 12-a din Serie A. Cele două echipe sunt vecine de clasament, ambele cu 10 puncte, ocupând pozițiile 14 și 15. Monza, din postură de nou-promovată ar putea să fie mulțumită, însă la Bologna situația este una grea în acest sezon, după un start ratat de campionat.

  • Bologna a întrerupt în ultima etapă o serie extrem de modestă și a bifat a 2-a victorie stagională: 2-0 cu Lecce;
  • După 3 victorii la rând, Monza a legat două înfrângeri: 0-1 cu Empoli și 1-4 cu Milan;
  • Oaspeții au lotul mai valoros, dar Monza e o echipă incomodă în jocurile de pe teren propriu. Succesul cu Juventus, 1-0, le-a redat încrederea băieților lui Palladino, iar cele două înfrângeri la rând din prezent au venit după meciuri în deplasare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
U Cluj vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.32
Monza vs Bologna
Pronostic:
1X
Cota
1.33
Mioveni vs Hermannstadt
Pronostic:
X2
Cota
1.54
Cota finala: 2.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro