Ponturi Pariuri Tenis Diego Schwartzman vs Maxime Cressy

PUBLICWIN

În primul tur la Paris, turneu din seria Masters desfășurat în sală, avem meciul dintre Diego Schwartzman și Maxime Cressy. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Diego Schwartzman este un jucător argentinian de 30 ani, aflat pe locul 24 ATP. La doar 1.70 m el este cel mai scund jucător din prima sută mondială, însă compensează cu o deplasare foarte bună în teren, fiind foarte combativ pe toate suprafețele. Preferă totuși zgura, acolo unde a câștigat 3 din cele 4 titluri din palmares și unde a reușit cea mai mare performanță a carierei, semifinale la Roland Garros.

cota2.ro

Maxime Cressy este un jucător american de 25 ani aflat pe locul 34 ATP  și unul dintre cei mai buni jucători pe suprafețe rapide din lume. Are anul acesta titlu la Newport, finală la Eastbourne, iar la Wimbledon l-a eliminat în primul tur pe Felix Auger Aliassime. La 1.98 m înălțime are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar pe suprafețele rapide își pune această armă perfect in valoare, servind mai mereu mulți ași, însă înregistrând și multe duble greșeli. La US Open a suferit o accidentare fiind nevoit să abandoneze împotriva lui Fucsovics, iar de atunci rezultatele sale au fost mai modeste.  

Diego Schwartzman este un jucător bun însă traversează o perioadă dezastruoasă având 6 înfrângeri consecutive. El a fost eliminat în primul tur la toate turneele de sală la care a participat și a câștigat un singur set. Suprafața il dezavantajează clar și nu văd cum ar putea rezista serviciului puternic al lui Cressy. Merg pe victoria americanului. 

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Diego Schwartzman vs Maxime Cressy
Pronostic:
Victorie Maxime Cressy -2.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro