Ponturi Pariuri Fotbal Vitoria Guimaraes vs Famalicao

BETFAIR EXCHANGE

Vitoria Guimaraes - Famalicao

Diseara de la ora 22:15, pe ”Estádio Dom Afonso Henriques”, Guimaraes incheie etapa cu numarul 11 din prima liga a Portugaliei, cu un duel contra celor de la Famalicao. 

Guimaraes ocupa locul 6 in campionat, la doar doua puncte in spatele lui Sporting, echipa clasata in acest moment pe ultimul loc de cupe europene. In ciuda ofensivei destul de slabute (10 goluri marcate in 10 meciuri), Guimaraes a primit doar 8 goluri si a reusit sa acumuleze numai putin de 17 puncte. Pe teren propriu, Guimaraes are o medie de 2 puncte acumulate per meci, singura infrangere in cele 5 meciuri venind impotriva revalatiei campionatului, Casa Pia, echipa clasata in acest moment pe pozitia a 4-a in Liga Portugal.

cota2.ro

Famalicao e pe locul 14 in campionat, la doar un punct peste Gil Vicente, echipa clasata pe loc de baraj. Trupa lui Pedro Ramos joaca binisor pe teren propriu, insa in deplasare sunt jalnici. In cele 5 jocuri disputate pe teren strain, Famalicao a obtinut doar un egal, fiind invinsa de echipe precum Estoril (loc. 8), Portimonense (loc. 9) sau Arouca (loc. 10). In ultimii 11 ani, Famalicao a castigat doar o singura data in fata celor de la Guimaraes, chiar in sezonul trecut, scor 2-1. Chiar daca au obtinut 3 victorii in ultimele 4 meciuri, Famalicao porneste clar cu sansa a doua in aceasta confruntare.

Conform statisticilor si formei aratate de cele doua echipe pe teren propriu, respectiv deplasare, Guimaraes ar trebui sa se impuna fara prea mari probleme. Meciurile directe au produs mereu si foarte multe goluri si e de asteptat ca si astazi sa avem cel putin doua sau chiar poate chiar trei reusite. Pontul meu pentru acest meci este ”Vitoria Guimaraes -0.25 AH”, la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Vitoria Guimaraes vs Famalicao
Pronostic:
Vitoria Guimaraes -0.25 AH
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro