Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.97

UNIBET

Avem săptămână europeană, iar prima zi de noiembrie vine cu meciuri din grupele UEFA Champions League. În unele grupe situația este deja rezolvată, iar meciurile din ultima etapă nu mai prezintă interes, dar există și cazuri unde totul se joacă.

În Grupa D, toate cele patru echipe au șanse de calificare în primăvara din Liga Campionilor! Tottenham, Sporting, Frankfurt și Marseille vor face totul pentru a obține biletele pentru optimi.

cota2.ro

MARSEILLE - TOTTENHAM (22:00) - Tottenham a fost la un pas să evite emoțiile din ultimul meci și să se califice încă de runda trecută, dar londonezii au avut meci dramatic cu Sporting. Spurs a marcat golul de 2-1 în prelungiri, dar VAR-ul a întors faza pentru un presupus ofsaid, asta deși reluările oficiale au părut să contrazică decizia luată. Acum, Tottenham merge la Marseille și are nevoie de minimum un punct pentru a continua în Liga Campionilor.

Pentru că are doar 6 puncte și e ultima în grupă, OM are o singură pistă pentru a obține calificarea: victoria! În tur, Tottenham a câștigat cu 2-0, iar acum sunt șanse bune ca trupa lui Conte să obțină fix ce are nevoie. Pentru că e un meci complicat, alegem să jucăm ceva din zona pariurilor speciale și mergem pe o partidă cu mulți nervi și multă tensiune, iar zona de faulturi și cartonașe pare promițătoare.

  • Marseille n-a mai câștigat de 4 meciuri în toate competițiile. Trei înfrângeri și o remiză are OM!

SPORTING - FRANKFURT (22:00) - La Lisabona se joacă duelul echipelor cu câte 7 puncte. Sporting e pe 2, în timp ce Frankfurt ocupă poziția a 3-a. Pentru portughezi e suficientă și remiza, în timp ce nemții sunt obligați să se arunce în atac pentru a câștiga și a obține calificarea. În partida tur, la Frankfurt, Sporting a defilat și a câștigat la scor de neprezentare, 3-0.

Chiar dacă n-a mai câștigat de 3 etape în Liga Campionilor, Sporting are tot ce-i trebuie pentru a obține măcar un rezultat de egalitate în această seară. Cum oaspeții vor trebui să atace, trupa lui Ruben Amorim ar putea profita și de cartea contraatacului, asta dacă nu cumva își va respecta statutul de favorită și va fi în controlul meciului încă de la început.

  • Pentru că e cu gândul la meciul vital din Liga Campionilor, Sporting a fost surpriza neplăcută din campionat. În weekend, Sporting a cedat surprinzător cu Arouca, 0-1.
  • Nici Frankfurt n-a rupt gura târgului în Bundesliga, eșec la limită cu Borussia Dortmund, 1-2.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Marseille vs Tottenham
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Tottenham
Cota
2.05
Sporting vs Frankfurt
Pronostic:
1X
Cota
1.45
Cota finala: 2.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro