Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Adrian Mannarino

BETFAIR EXCHANGE

Începem o nouă lună în care sper să avem din nou rezultate excelente, cu turneul de la Paris, turneu din seria Masters desfășurat în sală. Mai jos aveți pronosticul meu pentru meciul din primul tur dintre Hubert Hurkacz și Adrian Mannarino.

Polonezul de 25 ani Hubert Hurkacz a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă este la momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din circuit, un jucător care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Hurkacz a avut un 2021 extraordinar, în care a reușit să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Anul acesta are titlu pe iarbă la Halle, finala la Montreal, semifinale la Miami și Dubai, turnee în care a trecut de Medvedev, Sinner, Auger Aliassime ori Nick Kyrgyos. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, astfel că în sală această armă îi oferă un mare avantaj.  

cota2.ro

Adrian Mannarino este unul dintre veteranii circuitului, un francez extrem de elegant cu un stil asemănător lui Federer. Ajuns la 34 ani, el nu și-a atins niciodată potențialul maxim, însă cu toate acestea se poate mândri cu două titluri ATP la Hertsogenbosch pe iarbă și la Winston Salem anul acesta, cărora li se adaugă numai puțin de 13 titluri Challenger, toate pe hard. Mannarino preferă suprafețele rapide, iar anul acesta are victorii cu Hurkacz, Goffin, Nakashima sau Cressy pe această suprafață.

Îl văd favorit pe Hurkacz care în sală este extrem de greu de învins, serviciile sale puternice și bine plasate fiind greu de returnat. Mannarino si-a atins maximul în luna August, însă în ultimul timp forma sa este destul de slabă, cu înfrângeri cu Brower, Ymer, Lestienne, Cachin ori Van de Zandschulp. Merg pe victoria scurtă a polonezului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hubert Hurkacz vs Adrian Mannarino
Pronostic:
Victorie Hubert Hurkacz 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro