Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.45

Superbet

Ziua de marți a avut parte de ultimele surprize în grupele din acest sezon, dar și de ultimele confirmări în ceea ce privește formațiile care merg mai departe în competiție.

Miercuri aflăm care sunt formațiile care prind ultimele bilete pentru optimile Ligii Campionilor, iar biletul de azi este format din doi soliști care au motivație diferită înaintea ultimului meci din grupe.

cota2.ro

JUVENTUS - PSG (22:00) - Juventus este marea dezamăgire a grupei H din Liga Campionilor. ”Bătrâna Doamnă” pare mult prea bătrână în acest sezon și a strâns doar 3 puncte din cele 5 etape disputate până acum. Unica victorie a torinezilor a fost acasă, 3-1, cu Maccabi Haifa. În rest, 4 eșecuri pentru trupa lui Max Allegri, antrenor tot mai contestat la Torino.

În vizită vine PSG, formație deja calificată, dar care are nevoie de a-și confirma prima poziție în grupă. PSG are același număr de puncte cu Benfica, 11, ambele echipe fiind calificate cu o etapă înainte, dar ținta pentru primul loc rămâne valabilă. În meciurile directe a fost de două ori remiză, 1-1, așa că PSG trebuie să-și păstreze intact golaverajul și să bifeze un succes cu Juventus ca să fie sigură de prima poziție.

  • Gazdele sunt decimate de accidentări: 12 jucători importanți n-au fost reținuți în lot, în timp ce până și Vlahovic e incert, după o accidentare musculară;
  • Dincolo, PSG vine cu artileria grea, excepție făcând Neymar (suspendat) și Kimpembe, accidentat.

AC MILAN - SALZBURG (22:00) - În Grupa E a mai rămas un singur loc liber pentru optimile din Liga Campionilor, după ce Chelsea a obținut calificarea încă din runda precedentă. Milan și Salzburg se vor duela în meci direct pentru a stabili cine merge în UCL și cine va lua drumul din Europa League.

În tur, a fost 1-1, cu ambele goluri marcate în prima repriză, dar acum situația va sta diferit. Milan e favorită la casele de pariuri, dar trupa lui Pioli nu e deloc în cea mai bună formă. Parcă cu gândul la meciul decisiv cu Salzburg, Milan a evoluat modest la Torino, și a pierdut 1-2.

Nici Salzburg nu e în cea mai bună formă, cu semne diferite în ultimele 3 meciuri. Remiză cu Sturm Graz (0-0) și victorie la limită cu Hartberg (1-0), în meciurile de campionat, și eșec în runda trecută cu Chelsea, 1-2, chiar pe teren propriu.

  • Cu Maignan în continuare accidentat, Tătărușanu va apăra poarta Milanului și azi;
  • 8 absențe importante are Salzburg înaintea duelului de la Milano.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.60
AC Milan vs Salzburg
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 2.45
Profit: 14.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro