Ponturi Pariuri Fotbal Shakhtar Donetsk vs RB Leipzig

GetsBet

Shakhtar Donetsk - RB Leipzig

De la ora 19:45, pe ”Stadion Wojska Polskiego” din Varsovia, ucrainienii de la Shakhtar Donetsk primesc vizita germanilor de la RB Leipzig, intr-un duel decisiv pentru pozitia a doua din Grupa F a Ligii Campionilor. Partida tur de pe ”Red Bull Arena” s-a incheiat cu scorul de 4-1 in favoarea trupei lui Igor Jovicevic.

Shakhtar Donetsk a acumulat doar 6 puncte in cele 5 etape din grupa de UEFA Champions League, insa chiar si asa, acestia se pot califica in fazele eliminatorii cu o victorie in fata celor de la Leipzig, echipa care are 9 puncte acumulate dupa acelasi numar de meciuri. Cum departajarea in caz de egalitate de puncte se face in functie de rezultatele din meciurile directe, ucrainienii au un mare avantaj avand in vedere victoria la scor din mansa tur. Shakhtar Donetsk nu a mai pierdut pe teren propriu de 8 meciuri, iar in ultimele 7 au reusit, de fiecare data, sa inscrie cel putin un gol. 

cota2.ro

RB Leipzig se poate califica si cu un egal in optimile Ligii Campionilor, insa nu va fi deloc usor daca ne raportam la rezultatul anterior dintre cele doua formatii. Germanii sunt mari favoriti conform bookmakerilor, insa acelasi lucru l-am putut observa si in prima partida directa cand ucrainienii, in deplasare, aveau o cota de peste 9.00 la victorie si au reusit sa puncteze de 4 ori. RB Leipzig nu are rezultate prea bune in jocurile disputate pe teren strain, acestia bifand un succes, doua egaluri si 3 infrangeri in ultimele 6 partide. Chiar daca a dominat autoritar prima partida dintre cele doua formatii, trupa lui Marco Rose, nu a punctat decat o singura data, lucru destul de ingrijorator, dupa parerea mea.

Ma astept la un meci cu multe goluri, de ce nu, chiar ca in jocul tur. Gazdele vor trebui sa inceapa ofensiv si vor fi nevoite sa marcheze. Avand in vedere ca le-au marcat gol si celor de la Real Madrid, nu vad de ce nu ar face acest lucru si impotriva unei echipe mult mai slab cotate ca valoare. Pariul meu pentru acest meci este ”Shakhtar Donetsk marcheaza peste 1 gol asiatic”, la o cota de 1.94, disponibila la GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Shakhtar Donetsk vs RB Leipzig
Pronostic:
Shakhtar Donetsk marcheaza peste 1 gol asiatic
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro