Ponturi Pariuri Tenis Tommy Paul vs Rafael Nadal

BETFAIR SPORTSBOOK

În turul secund la Paris, ultimul Masters al anului desfășurat hard indoor, avem meciul dintre Tommy Paul și Rafael Nadal. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Tommy Paul este un jucător american de 25 ani, clasat pe locul 31 ATP. El a reușit în premieră la finele anului trecut să intre între primii 50 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune precum sferturi la Rotterdam sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. Forma sa este destul de bună cu sferturi de finală la Atlanta, Montreal sau Gijon, acolo unde a reușit victorii cu Carlos Alcaraz sau Marin Cilic. Cea mai mare problemă a lui este inconstanța, fiind capabil de victorii mari dar și de înfrângeri surprinzatoare. În primul tur aici a trecut de Roberto Bautista Agut. 

cota2.ro

Rafael Nadal joacă primul meci după eliminarea prematură în optimi la US Open. Ajuns la 36 ani, el este văzut de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, un jucător care în ultimele două decenii a marcat lumea tenisului, în special pe zgură. El deține recordul de 22 turnee de mare șlem câștigate și are de-a lungul carierei numai puțin de 92 de titluri ATP. Anul acesta a jucat destul de puțin, dar a obținut 4 trofee importante, la Australian Open, Roland Garros Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. 

Tommy Paul este bun pe hard și nu îl văd nici pe departe victimă sigură în fața unui Nadal care nu este 100% din punct de vedere fizic și care nu a excelat niciodată în sală. Văd un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele.  


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tommy Paul vs Rafael Nadal
Pronostic:
Tommy Paul +3.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro