Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

BETANO

Maccabi Haifa și Benfica Lisabona se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, în ultima rundă a grupei H din Liga Campionilor. Maccabi Haifa, campioana Israelului, nu s-a făcut de râs în actuala ediție a Ligii Campionilor. Barak Bakhar a construit o „gașcă nebună”, o echipă care iese la atac indiferent de adversar. Așa a obținut și o victorie istorică, 2-0 pe teren propriu contra lui Juventus, dar a și punctat în ambele dispute contra lui PSG. Gazdele de astăzi au 3 puncte în grupă și un motiv să tragă tare, locul 3, cel care ar echivala cu transferul în Europa League. 

Benfica Lisabona are un sezon de vis până în acest moment. Este lider neînvins în campionatul portughez, iar în Champions League împarte prima poziție a grupei cu PSG, ambele cu câte 11 puncte. Trupa lui Roger Schmidt are însă un golaveraj inferior. În mod normal va trebui să se mulțumească cu poziția secundă.

cota2.ro

• 26 de meciuri consecutive cu gol marcat are Maccabi Haifa pe teren propriu 

• 26 de ocazii de gol și-a creat Maccabi Haifa în celelalte două partide jucate acasă în această grupă de Ligă: 1-3 cu PSG și 2-0 cu Juventus

• Benfica a primit gol în ambele deplasări din grupă, 2-1 cu Juventus și 1-1 cu PSG

• 19 goluri în 10 meciuri a marcat Maccabi în acest sezon din Israel. Omer Atzili este golgeterul competiției, cu 6 goluri. El a marcat o dublă și în victoria 2-0 contra lui Juventus.

Pe Betano, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Maccabi este @1.36.

✅✅✅ 77 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Betano prin click AICI

Sahtior Donetsk și RB Leipzig se înfruntă miercuri, de la ora 19:45, în meciul decisiv al grupei F din Liga Campionilor. 

Sahtior Donetsk și-a pierdut o bună parte dintre jucători din cauza războiului din Ucraina, dar continuă să producă rezultate. Formația antrenată de Igor Jovicevic este sigură de primăvara europeană. A rămas să afle doar competiția în care va continua. Calculele sunt simple. Cu o victorie în fața lui RB Leipzig, Sahtior merge în „optimile” Ligii. În caz contrar va retrograda în Europa League. 

Leipzig a început dezastruos grupa, înfrângeri 1-4 cu Sahtior și 0-2 cu Real Madrid. Instalarea lui Marco Rose pe banca tehnică a schimbat lucrurile la 180 de grade. Nemții au obținut 3 victorii consecutive, iar astăzi își permit și o remiză în deplasare cu Sahtior, una care va avea loc la Varșovia. Leipzig și-a revenit și în campionat. A urcat până pe poziția a 6-a, la 3 puncte de zona Ligii Campionilor. 

• Sahtior a avut o eficiență maximă în meciul tur, câștigat cu 4-1 contra lui Leipzig. A expediat 4 șuturi pe poartă, toate goluri 

• 6 din ultimele 7 meciuri disputate de Sahtior au fost GG

• RB Leipzig a marcat cel puțin 2 goluri în precedentele 6 partide oficiale din toate competițiile

• 14.17 ocazii de gol/meci și-a creat RB Leipzig în acest sezon din Bundesliga. Doar Bayern Munchen are o medie mai bună

• Sahtior a remizat în ambele meciuri considerate pe teren propriu în grupă, 1-1 cu Celtic și 1-1 cu Real Madrid.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe marchează (GG) este @1.65. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maccabi Haifa vs Benfica Lisabona
Pronostic:
Maccabi marchează
Cota
1.40
Sahtior Donetsk vs RB Leipzig
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
1.65
Cota finala: 2.31
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro