Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Dinamo Zagreb

BETFAIR SPORTSBOOK

Chelsea Londra și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, în runda cu numărul 6 a grupei E din Liga Campionilor. Chelsea este matematic calificată în optimile Ligii Campionilor, dar nu este sigură de prima poziție în grupă. Așadar, meciul de astăzi are miză. De fapt, partida ar trebui să fie și una care să îi facă pe suporterii de pe Stamford Bridge să uite de rezultatele slabe din campionat, 3 partide consecutive fără victorie și un eșec umilitor în week-end, 1-4 cu Brighton. Dinamo Zagreb, net inferioară, pare adversarul ideal ca Graham Potter să readucă echipa pe linia de plutire. Londonezii au ceva absențe, toate în compartimentul defensiv. Lotul oferă însă soluții mai mult decât decente. În poartă, Kepa va fi înlocuit cu Mendy. Chalobah și Thiago Silva vor umple golurile din defensivă. În atac, toată lumea e la datorie! 

Dinamo Zagreb a început grupa cu o victorie contra lui Chelsea, apoi s-a tăiat complet. Ocupă ultima poziție în grupă, iar perspectivele unei primăveri europene par imposibile. Campioana Croației are nevoie de o victorie în Marea Britanie, iar Salzburg să piardă meciul de pe San Siro. Formația din capitala Croației nu o duce bine nici pe plan intern. În week-end a suferit primul eșec stagional, 0-1 în deplasarea cu Osijek. 

cota2.ro

Chelsea trebuie să răzbune eșecul suferit în meciul tur cu Dinamo Zagreb, scor 0-1. Londonezii au controlat ostilitățile și atunci, 62% posesie, 15-6 ocazii de gol și 4-1 cornere. Alte informații și statistici interesante: 

• Chelsea e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție;

• Dinamo Zagreb a pierdut ultimele 3 deplasări europene: 0-1 cu Salzburg, 1-3 cu Milan și 0-1 cu Bodo Glimt;

• doar 12 cornere a avut Dinamo Zagreb în acest sezon de Liga Campionilor, cele mai puține dintre toate formațiile participante. Chelsea a beneficiat de 18;

• 4 cartonașe galbene au văzut jucătorii lui Dinamo Zagreb la precedenta deplasare din grupă, cea de la Salzburg;

• 61.60% este posesia medie a lui Chelsea în actuala ediție a Ligii Campionilor, a 3-a cea mai ridicată din competiție. Doar City și Barcelona stau mai bine;

• 861.50 milioane de euro valorează lotul lui Chelsea. Cel al lui Dinamo Zagreb este cotat la 95.95 milioane

Pe Betfar Sportsbook, cota pentru Chelsea câștigă, Chelsea are cele mai multe cornere și Dinamo Zagreb are cele mai multe cartonașe este @2.63. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chelsea vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
2.63
Cota finala: 2.63
Profit: 8.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro