Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.19

Superbet

Zilele de marți și miercuri au aruncat toate necunoscutele din Liga Campionilor și am aflat care sunt echipele calificate în optimi, dar și cine va continua în Europa League, sora mai mică a cupelor europene.

Apropo de Europa League, ziua de joi vine cu multe meciuri interesante de aici, dar și din Conference League, acolo unde CFR Cluj și FCSB reprezintă fotbalul din SuperLigă. Desigur, clujenii sunt în focurile calificării, în timp ce roș-albaștrii joacă meciul de gală cu West Ham doar pentru că așa trebuie.

cota2.ro

CFR CLUJ - BALLKANI (19:45) - CFR Cluj are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea în primăvara din Conference League. Cele două succese consecutive cu Slavia Praga au pus campioana României într-o poziție excelentă, iar clujenii depind doar de ei în ultima etapă. În tur, Ballkani - CFR Cluj s-a terminat 1-1, cu CFR reușind egalarea în minutul 90+1, prin Yuri. Desigur că CFR se poate califica și cu o remiză, doar că Slavia Praga va trebui să nu câștige duelul cu Sivasspor, echipă care conduce ierarhia, cu 10 puncte.

AS ROMA - LUDOGOREȚ (22:00) - AS Roma e într-o situație grea înaintea ultimului meci din grupa de Europa League. Câștigătoarea primei ediții de Conference League trebuie să câștige duelul cu Ludogoreț pentru a merge în 16-imile din Europa League. În acest moment, cele două formații sunt la egalitate, 7 puncte, dar bulgarii au avantajul meciului direct, câștigat cu 2-1. Așadar, Mourinho n-are altă variantă decât aceea a victoriei, dar Ludogoreț își va vinde scump pielea. Ne așteptăm la un duel destul de spectaculos, cu goluri, dar și cu multe alte faze de poartă.

SILKEBORG - ANDERLECHT (22:00) - Cum FCSB s-a calificat doar ca să fie calificată, Silkeborg și Anderlecht se vor bate pentru poziția a doua într-o grupă dominată clar de West Ham. Englezii au 5 victorii din tot atâtea meciuri și vin la București în city-break, în timp ce în Danemarca se va juca pentru calificare. Silkeborg are 6 puncte și avantajul remize, asta pentru că Anderlecht are doar 5 puncte. În tur, în chiar prima etapă, Anderlecht câștiga la limită, 1-0, în fața propriilor fani. Acum, pe sinteticul unde FCSB a luat o ”manita”, lucrurile vor sta puțin altfel.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Ballkani
Pronostic:
1
Cota
1.45
AS Roma vs Ludogoreț
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.42
Silkeborg vs Anderlecht
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.55
Cota finala: 3.19
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro