Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.45

BETANO

CFR Cluj e la mana ei in ceea ce priveste calificarea in fazele eliminatorii din UEFA Conference League, iar Ballkani, cu toate ca a reusit un parcurs bun si a facut cateva surprize, consider ca e totusi o echipa mica. Avand in vedere importanta partidei, cred ca ardelenii se vor impune si vor obtine toate cele 3 puncte puse in joc.

AS Roma si Ludogorets se intalnesc intr-un meci decisiv pentru accederea in primavara europeana. Ambele echipe se afla la egalitate de puncte, insa bulgarii ocupa locul secund in grupa datorita victoriei obtinute in partida tur cu Roma, scor 2-1. Chiar daca Mourinho are multe absente, consider ca Roma e favorita si se va impune in aceasta confruntare.

cota2.ro

Braga are asigurat locul in fazele eliminatorii ale UEFA Conference League, insa cu un succes in aceasta seara contra ultimei clasate din grupa, Malmo, cumulat cu un succes al celor de la Union SG in fata celor de la Union Berlin, poate prinde chiar un loc in primavara UEFA Europa League. Malmo cred ca va face doar act de prezenta si nu va avea nicio sansa in acest meci.

Basaksehir va juca la victorie partida cu Hearts, echipa care nu mai are nicio sansa la calificare in fazele eliminatorii. In UEFA Conference League, primul loc duce direct in optimi, in timp ce locul secund duce in 16-imi. Turcii stau mai bine la meciurile directe contra celor de la Fiorentina, formatie aflata pe locul secund in grupa si nu cred ca vor rata sansa primului loc.

In Grupa D din UEFA Conference League, 3 echipe au sanse la primele doua locuri, iar cea mai avantajata pare Partizan Belgrade, avaand in vedere ca joaca pe teren propriu contra ultimei clasate, Slovacko. Chiar daca meciul se va juca fara spectatori, sarbii au o formatie mult mai buna si mult mai valoroasa decat cea a cehilor, iar dupa cum spuneam si mai sus, primul loc ofera un mare avantaj.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Ballkani
Pronostic:
1
Cota
1.38
AS Roma vs Ludogorets
Pronostic:
1
Cota
1.30
Braga vs Malmo
Pronostic:
1
Cota
1.25
Istanbul Basaksehir vs Hearts
Pronostic:
1
Cota
1.23
Partizan Belgrad vs Slovacko
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Cota finala: 2.76
Profit: 17.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro