Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Karen Khachanov

BETFAIR EXCHANGE

Continuăm ponturile de la Mastersul de la Paris cu meciul dintre Novak Djokovic și Karen Khachanov. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Novak Djokovic poate termina in forță un an extrem de complicat, în care a ținut prima pagină a ziarelor din cauza controverselor legate de vaccinare și a fost interzis la Australian Open și turneele americane, inclusiv la US Open. El vine aici după 10 victorii consecutive în sală, perioadă în care a câștigat titlurile de la Tel Aviv și Astana și a pierdut un singur set în fața lui Medvedev. Despre calitățile sale am tot vorbit fiind unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului cu 90 titluri în carieră dintre care 21 de mare șlem. Nole a jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 5 titluri câștigate, inclusiv cel de la Wimbledon. În primul tur a trecut de Maxime Cressy destul de greu, cu 7-6, 6-4. 

cota2.ro

Karen Khachanov este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 19 ATP. El a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Karen are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. Anul acesta a alternat evoluțiile, a ajuns in semifinale la US Open , insă are si destule înfrângeri în primele tururi. Aici a trecut de Baez și Huesler. 

Cei doi s-au întâlnit de 10 ori in carieră, iar Khachanov a câștigat un singur meci, chiar în finală la acest turneu în 2018. Rusul nu este un jucător slab, se simte bine la Paris, servește bine și nu îl văd să se facă de râs. Djokovic este clar favorit, însă handicapul de 5.5 game-uri pare greu de acoperit. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Novak Djokovic vs Karen Khachanov
Pronostic:
Karen Khachanov +5.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro