Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs CS Mioveni

BETFAIR EXCHANGE

Ziua de vineri sosește cu primele două meciuri din etapa a 17-a din Liga 1. Deschiderea se face cu Botoșani - Voluntari, de la ora 18:00, dar meciul pe care ne vom concentra mai tare va avea loc la Ovidiu. De la 21:00, Farul Constanța primește vizita lui CS Mioveni, într-o partidă în care liderul la zi al campionatului întâlnește formația de pe ultimul loc.

Bonus, ca totul să fie și mai complicat pentru argeșeni, Mioveniul a rămas și fără antrenor principal, după ce Flavius Stoican a fost dat afară din cauza rezultatelor modeste.

cota2.ro

  • 1 victorie are CS Mioveni în primele 16 etape, perioadă în care a pierdut 10 meciuri și a terminat alte 5 partide la egalitate;
  • 24 de goluri a primit Mioveni, ceea ce o transformă în echipa cu cea mai slabă apărare din campionat.
  • 9 goluri a marcat Mioveniul, iar aici statistica e iar împotriva oaspeților de azi - cel mai slab atac din campionat.

La polul total opus se află Farul! Constănțenii lui Hagi sunt pe primul loc în ierarhia din Liga 1, cu 5 puncte peste Rapid, formație care ocupă locul secund. Distanța s-ar putea mări, în condițiile în care Farul are meci, teoretic, ușor cu Mioveni, iar Rapid merge pe Arena Națională pentru derby-ul cu FCSB.

  • 12 goluri a încasat Farul - a doua cea mai bună apărare, după Rapid (11);
  • 30 de goluri au marcat Alibec & co. - cel mai bun atac, de departe, din campionat.

În tur, la Mioveni, Farul s-a impus cu 2-0, prin golurile semnate de Adi Petre, ambele din lovitură de pedeapsă. Între timp, atacantul a și părăsit-o pe Farul, iar Alibec și Louis Munteanu au devenit oamenii de gol ai ”Regelui”.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Farul vs CS Mioveni
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.26
Cota finala: 2.26
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro