Ponturi Pariuri Fotbal Monchengladbach vs Stuttgart

BETANO

✅✅✅ 77 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Betano prin click AICI

Borussia Monchengladbach și VfB Stuttgart deschid etapa cu numărul 13 din Bundesliga, astăzi, de la ora 21:30. Borussia Monchengladbach a avut o vară mai liniștită decât de obicei pe piața transferurilor. A păstrat lotul aproape intact, schimbând însă antrenorul. Instalarea lui Daniel Farke, manager consacrat pe banca lui Norwich, în Anglia, nu pare cea mai inspirată mutare până în acest moment. După primele 12 runde, echipa ocupă doar locul 11 în Bundesliga, cu 16 puncte obținute. Farke s-a confruntat însă și cu problemele constante de lot. Inclusiv pentru disputa de astăzi are absenți de marcă. Defensiva este „ciurită”. Portarul titular Sommer și fundașii de bază Ikatura și Lainer sunt indisponibili. 

Stuttgart a început stagiunea cu Pellegrino Matarazzo la cârmă, omul alături de care promovase și care o transformase într-o formație extrem de atractivă. Americanul a fost demis la începutul lunii octombrie, echipa fiind acum pe mâna interimarului Michael Wimmer. „Șvabii” au câștigat 2 din ultimele 3 partide de campionat și au părăsit zona locurilor retrogradabile. Sunt acum primii deasupra liniei, pe 15, cu 11 puncte. 

cota2.ro

Ambele meciuri directe disputate sezonul trecut au fost GG, o remiză 1-1 și o victorie a lui Stuttgart, scor 3-2. Alte informații și statistici interesante: 

• precedentele 5 întâlniri directe dintre Monchengladbach și Stuttgart au fost GG

• 3.3 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Monchengladbach din acest sezon. Media e ridicată și în cazul lui Stuttgart, 3.00 reușite/partidă

• Stuttgart nu are nicio victorie pe teren străin în această ediție de campionat, deși a marcat 6 goluri în 5 partide

• Monchengladbach dă al 3-lea golgeter din Bundesliga. Francezul Marcus Thuram a marcat 8 goluri și a oferit 2 pase decisive în primele 12 runde

• 14.00 ocazii de gol/meci și-a creat Stuttgart în acest sezon, a 3-a medie din Bundesliga

• 6 cartonașe galbene au fost arătate în ultimul meci direct disputat pe terenul Borussiei Monchengladbach

• 30 de cartonașe galbene au văzut jucătorii lui Stuttgart în primele 12 etape din acest sezon. Cei ai lui Monchengladbach au fost avertizați de 21 de ori.

Pe Betano, pariul combinat ambele marchează (GG), peste 2.5 goluri și peste 2.5 cartonașe are cota @2.15. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Monchengladbach vs Stuttgart
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 5.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro