Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Holger Rune

BETFAIR EXCHANGE

Am ajuns în sferturi la Masters-ul de la Paris , turneu desfășurat hard indoor, iar pronosticul propus vizează meciul dintre liderul mondial, Carlos Alcaraz și Holger Rune. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și opțiunea mea  

Cel mai tânăr lider mondial din istorie, Carlos Alcaraz este fără îndoială copilul teribil al tenisului masculin și în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. La doar 19 ani, Carlos are deja 5 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid și mai ales US Open, an în care are doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. Aici a trecut fără emoții de Dimitrov și Nishioka. 

cota2.ro

Holger Rune este un un jucător danez de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 18 ATP, cel mai bun din cariera sa. El are o ascensiune fulminantă și deși a început anul în afara top 100 se apropie cu pași repezi chiar de top 10. Începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar anul acesta s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen și Stockholm. Din această toamnă el se pregătește cu Patrick Mouratoglu, iar de atunci performanțele sale au crescut exponențial, având doar 2 înfrângeri în ultimele 18 partide disputate. Practic, Rune a ajuns cel puțin in finală la 3 dintre cele 4 turnee hard indoor la care a participat. Aici a avut un parcurs foarte greu, dar a trecut pe rând de Wawrinka, Hurkacz și Rublev, cu toții jucători foarte puternici pe hard.

Mă aștept la un meci extrem de tensionat și disputat, între doi dintre jucătorii care cu siguranță vor marca tenisul masculin în următoarele două decenii. Chiar dacă Alcaraz este favorit, nu îl văd să aibă o misiune ușoară în fața lui Rune, suprafața de la Paris fiind în avantajul danezului. Ambii servesc bine și nu mă astept la o victorie clară din partea vreunuia. Mergem pe over 22.5 game-uri, pronostic care poate fi câștigător chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Carlos Alcaraz vs Holger Rune
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro