Ponturi Pariuri Fotbal Girona vs Athletic Bilbao

Superbet

Girona și Athletic Bilbao sunt adversare în primul meci al rundei cu numărul 13 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. Nou-promovata Girona a prestat un fotbal surprinzător de atractiv în primele 12 runde ale sezonului. Formația pregătită de Michel a marcat 16 goluri, dar a fost trădată de defensivă și ocupă prima poziție deasupra liniei retrogradării, cu 10 puncte, la fel de Sevilla și Cadiz. Lotul este un mixt între veterani precum Stuani sau Oriol Romeu și tineri împrumutați de la formații cu nume, Manchester City sau Real Madrid. În el se remarcă și fostul dinamovist Aleix Garcia, titular în toate meciurile din acest campionat, inclusiv în remiza de runda trecută, 1-1 pe terenul lui Real Madrid. 

Athletic Bilbao l-a readus la echipă în această vară pe managerul Ernesto Valverde, stabilind un obiectiv curajos, clasarea în top 4 și calificarea în următoarea ediție a Ligii Campionilor. Startul este unul decent, 21 de puncte în 12 runde, la doar două lungimi distanță de obiectiv. Vedetele bascilor în acest sezon sunt frații Williams. Inaki a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă, iar Nico, mezinul familiei, a punctat de 3 ori și a bifat 3 assisturi. 

cota2.ro

Ultimul meci direct dintre Girona și Athletic Bilbao a avut loc în martie 2019. Bascii se impuneau cu 2-1. Alte informații și statistici interesante:

• ultimele 9 meciuri disputate de Girona în La Liga au fost GG

• 3 goluri este media în partidele Gironei din acest campionat

• Athletic Bilbao a marcat 20 de goluri în primele 12 runde, a 3-a cea mai bună ofensivă din campionat, după Real Madrid și Barcelona

• 15.67 ocazii de gol/meci și-a creat Athletic Bilbao în acest sezon, a 3-a medie din La Liga și în această ierarhie

• 19 cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii lui Bilbao în acest sezon

• 9 lovituri de la colțul terenului a obținut Girona în precedentele 2 dispute de pe teren propriu

• 5.1 cornere/meci a obținut Bilbao în acest sezon. Doar Real Madrid și Barcelona au medii superioare.

Pe Superbet, Superpariul ambele echipe marchează, peste 2.5 goluri în meci, peste 9 cornere în meci și Bilbao va avea peste 2.5 cartonașe are cota @11.00

 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Girona vs Athletic Bilbao
Pronostic:
SUPERPARIU - Vezi în articol
Cota
11.00
Cota finala: 11.00
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro