Ponturi Pariuri Tenis Holger Rune vs Felix Auger Aliassime

BETANO

Doi dintre cei mai în formă jucători din circuitul masculin, Holger Rune și Felix Auger Aliassime se întâlnesc în prima semifinală la Masters-ul de la Paris, ultimul turneu important înainte de Turneul Campionilor. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Holger Rune își continuă forma de senzație și este aproape de a 4-a finală hard indoor din cele 5 turnee disputate în această toamnă. El este un un jucător danez de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 18 ATP, cel mai bun din cariera sa și are o ascensiune fulminantă. Deși a început anul în afara top 100 Holger se apropie cu pași repezi chiar de top 10. Începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar anul acesta s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen și Stockholm. Din această toamnă el se pregătește cu Patrick Mouratoglu, iar de atunci performanțele sale au crescut exponențial, având doar 2 înfrângeri în ultimele 19 partide disputate. Aici a avut un parcurs foarte greu, dar a trecut pe rând de Wawrinka, Hurkacz, Rublev și liderul mondial Alcaraz cu toții jucători foarte puternici pe hard.

cota2.ro

Felix Auger Aliassime este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin. La doar 22 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 4 ATP câștigate. El traversează o perioadă incredibilă și are numai putin de 16 victorii consecutive în sală, perioadă în care a câștigat 3 turnee la Florența, Antwerp și Basel. Servește extraordinar și oferă rar șanse de break adversarilor.

Se întâlnesc doi jucători aflați în cea mai bună formă a carierei, doi dintre candidații la locul 1 mondial în viitorul foarte apropiat. Cei doi s-au întâlnit acum o săptămână in finală la Basel când deși Felix Auger Aliassime s-a impus în 2 seturi am avut un meci extrem de echilibrat și tensionat. Merg și de această dată pe o partidă cu puține breakuri și pe over 22.5 game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Holger Rune vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro