Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

BETANO

Borussia Dortmund - Bochum

”Galben-negrii” primesc in aceasta dupa amiaza, vizita penultimei clasate din Bundesliga, iar cele trei puncte nu ar trebui sa fie o problema, chiar daca echipa gazda mai multi jucatori indisponibili. Borussia Dortmund e neinvinsa in ultimele 7 meciuri de pe teren propriu, iar acest lucru suna foarte bine avand in vedere ca in 3 din ultimele 4 meciuri disputate pe ”Signal Iduna Park” au venit Manchester City, Sevilla sau Bayern Munchen. Bochum are infrangeri pe linie in cele 6 partide disputate pe teren strain, incasand numai putin de 19 goluri, mai exact o medie de peste 3 goluri primite per meci. Surprinzator, traditia e de partea oaspetilor care nu au pierdut in fata celor de la Dortmund in ultimele 6 jocuri. Cred insa ca in aceasta seara trupa lui Edin Terzic se va impune fara prea mari emotii.

cota2.ro

AC Milan - Spezia

AC Milan ocupa locul 3 in acest moment, la doar 6 puncte distanta de prima pozitie, ocupata in acest moment de Napoli, echipa care va juca in aceasta etapa cu Atalanta, echipa aflata pe locul secund. De acest aspect trebuie sa profite formatia lui Stefano Pioli, care primeste vizita echipei aflate pe locul 16, Spezia. Oaspetii vin dupa doua infrangeri, in ultimele 2 jocuri: 0-1 contra celor de la Salernitana si 1-2 contra celor de la Fiorentina. In ultimele 5 confruntari directe nu s-a inregistrat niciun egal, Milanul castigand 3 dintre meciuri, iar Spezia 2 partide. Spezia e pur si simplu un dezastru pe teren strain, acestia avand 0 puncte in 6 meciuri si reusind ”performanta” de a nu marca niciun gol in 540 de minute de joc. Fara doar si poate, gazdele sunt clar favorite in aceasta confruntare.

Fortuna Sittard - FC Emmen

In Eredivisie avem astazi un joc interesant in coada clasamentului. Fortuna Sittard, echipa clasata pe locul 13 in acest moment, primeste vizita celor de la FC Emmen, echipa aflata pe penultimul loc. In 6 din ultimele 7 partide directe, ambele echipe au reusit sa puncteze si tabela s-a modificat si de cel putin 3 ori. Emmen a pierdut toate meciurile din deplasare in acest sezon, incasand de fiecare data minim doua goluri. Fortuna Sittard a acumulat doar 7 puncte in cele 6 meciuri jucate pe propriul teren in acest sezon, insa cu o victorie astazi ar urca pana pe pozitia a 9-a, la doar 3 puncte de locurile de cupe europene. Emmen primeste foarte multe goluri si marcheaza extrem de putin si imi e greu sa cred ca in partida din aceasta seara vor incheia meciul fara sa primeasca cel putin unul sau doua.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Borussia Dortmund vs Bochum
Pronostic:
1
Cota
1.27
AC Milan vs Spezia
Pronostic:
1
Cota
1.27
Fortuna Sittard vs FC Emmen
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.25
Cota finala: 2.02
Profit: 6.10
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro