Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.76

Superbet

Seara de sâmbătă se anunță una extrem de interesantă, asta chiar dacă meciurile vedetă din acest weekend sunt programate pentru ziua de duminică.

Avem două partide în care urmărim cu atenție evoluția gazdelor, iar dacă totul decurge conform planului atunci putem bifa un bilet care aproape că ne-ar tripla investiția.

cota2.ro

CSU CRAIOVA - U CLUJ (21:00) - CSU Craiova primește vizita celor de la U Cluj în ultima partidă a zilei de sâmbătă din SuperLigă. Oltenii visează la a 4-a victorie consecutivă, în timp ce clujenii vor neapărat să lege succesul neașteptat cu FCSB cu un nou rezultat pozitiv.

Pentru a nu intra în hora emoțiilor pentru locurile de playoff, Mirel Rădoi trebuie să-i adauge Craiovei încă 3 puncte extrem de importante în visterie, iar semnalele sunt destul de bune:

  • Craiova ocupă poziția a 4-a într-un clasament al meciurilor jucate pe teren propriu: 5 victorii - 2 remize - 1 înfrângere. Oltenii sunt neînvinși acasă de 5 partide, perioadă în care au bifat 4 succese și un rezultat de egalitate.
  • U Cluj e o echipă care nu sperie pe nimeni în deplasare. ”Șepcile roșii” au doar un succes în cele 8 ”ieșiri” din acest sezon, în rest acumulând 3 remize și 4 eșecuri.
  • Ultima deplasare pentru U Cluj a fost la Ovidiu, înfrângere în meciul cu Farul, 0-2.

AC MILAN - SPEZIA (21:45) - Ultimele emoții pe bilet vor veni de pe San Siro, acolo unde AC Milan primește vizita lui Spezia sau, altfel spus, locul 3 din Serie A va juca împotriva ocupantei locului 16.

În ultimele 5 meciuri, Spezia n-a câștigat niciodată și are 4 înfrângeri. De altfel, ultimele 2 etape din Serie A au fost neproductive pentru oaspeții de azi: două înfrângeri la limită, cu Fiorentina (1-2) și Salernitana (0-1).

AC Milan va dori să repare rapid ce a stricat în deplasarea cu Torino, 1-2, așa că, în mod normal, ar trebui să înceapă în forță partida, pentru a nu avea nicio emoție. În plus, ”diavolii” au de luat și o revanșă, asta după ce Spezia a câștigat la ultima vizită la Milano, scor 1-2.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs U Cluj
Pronostic:
1
Cota
1.67
AC Milan vs Spezia
Pronostic:
Prima repriză - 1
Cota
1.65
Cota finala: 2.76
Profit: 17.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro