Ponturi Pariuri Fotbal Southampton vs Newcastle

BETFAIR SPORTSBOOK

În etapa cu nr.15 din Premier League avem un meci între Southampton și Newcastle Utd. cu obiective diferite în cele două tabere. După ce sezonul trecut l-a încheiat la jumătatea clasamentului, Newcastle este acum pe ultimul loc care asigură participarea directă în Liga Campionilor, 4, peste echipe precum Manchester United, Chelsea sau Liverpool. Trupa lui Eddie Howe face parte dintr-o companie și mai selectă: este una din cele 3 echipe care au înregistrat o singură înfrângere până acum în campionat, alături de Arsenal și Manchester City.

Southampton, în schimb, se zbate pe loc retrogradabil și are o singură victorie în ultimele 8 etape, în care a mai înregistrat 5 înfrângeri și 2 egaluri. Per total, Southampton este pe linie de clasament perfect egală cu Aston Villa, cu 3 victorii, 3 egaluri, 7 înfrângeri și golaveraj 11/20. Iar Aston Villa are meci în etapa aceasta cu Manchester United. „Sfinții” sunt însă și cei care au învins Chelsea cu 2-1 în etapa a 5-a. Dar defensiva lui Newcastle este redutabilă, cu cele mai puține goluri primite din campionat, 10. Cuplul de fundași Botman – Schar a încasat doar 0.62 goluri pe meci și conduc alături de fundașii lui Everton cu exact același procentaj (Tarkowski – Coady) în topul perechilor de apărători cu cele mai puține goluri primite pe meci.

cota2.ro

Cele mai interesante statistici despre golgheterul lui Newcastle, mijlocașul ofensiv Miguel Almiron

  • Miguel Almiron (Newcastle Utd.) este pe locul 5 în topul golgheterilor, cu 7 reușite
  • Almiron are 3 etape consecutive cu gol marcat
  • Neymar (9 goluri) și paraguayanul Miguel Almiron sunt singurii 2 jucători sudamericani cu 7+ goluri din top 5 campionate din Europa
  • Almiron a marcat în primele 15 etape din acest sezon mai mult decât în cele 61 de meciuri anterioare ale sale. Mijlocașul a jucat în 13 din cele 15 etape.
  • 6 din cele 7 goluri au fost înscrise cu piciorul stâng și nici un gol din penalty

În Betfair Sportsbook, Miguel Almiron înscrie sau oferă o pasă de gol are o cotă mărită la @3.75


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Southampton vs Newcastle
Pronostic:
Gol sau pasă de gol Miguel Almiron
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: 13.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro