Ponturi Pariuri Tenis Holger Rune vs Novak Djokovic

BETFAIR EXCHANGE

Am ajuns în finală la Masters-ul de la Paris, ultimul turneu important înainte de Turneul Campionilor, iar pentru titlu se vor lupta Holger Rune și Novak Djokovic. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Holger Rune joacă astăzi cel mai important meci din scurta sa carieră de până acum, o încununare a formei extraordinară în care se află. Rune joacă a 4-a finală hard indoor din cele 5 turnee la care a participat în această toamnă, după ce a câștigat la Stockholm și a pierdut la Sofia și Basel. La doar 19 ani, aflat momentan pe locul 18 ATP, cel mai bun din cariera sa, danezul are o ascensiune fulminantă și deși început anul în afara top 100, se apropie cu pași repezi chiar de top 10. Începând cu anul 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar anul acesta s-a impus și în circuitul ATP, cucerind două trofee Din această toamnă el se pregătește cu Patrick Mouratoglu, iar de atunci performanțele sale au crescut exponențial, având doar 2 înfrângeri în ultimele 20 partide disputate. Aici a avut un parcurs foarte greu, dar a trecut pe rând de Wawrinka, Hurkacz, Rublev, Alcaraz și Felix Auger Aliassime dovedind o stăpânire de sine extraordinară și o maturitate nespecifică vârstei.

cota2.ro

Novak Djokovic a ajuns la 20 victorii în ultimele 21 partide disputate și încheie în forță un an complicat, în special pe plan extrasportiv. Interzis la Australian Open și la toate turneele americane , inclusiv US Open, jucătorul sârb a câștigat totuși 4 trofee, la Roma, Wimbledon, Tel Aviv și Astana, ultimele 2 disputate luna trecută în sală. Practic în ultimele 6 luni, Djokovic a pierdut doar 2 partide, cu Nadal la Roland Garros și cu Felix Auger Aliassime la Laver Cup, înregistrând 33 victorii în acest timp. Nole este unul dintre cei mai mari sportivi din istoria tenisului, cu 90 titluri ATP câștigate dintre care 21 de mare șlem. Aici a avut emoții în semifinale cu Tsitsipas după ce i-a învins fără probleme pe Cressy, Khachanov și Musetti.

Cu toate că Rune este într-o perioadă extraordinară a carierei, eu voi merge în această finală pe Novak Djokovic, care desi a pierdut fotoliul de lider mondial rămâne în opinia mea jucătorul nr.1 din circuit. Nole este foarte orgolios și îl văd să demonstreze în acest meci că încă este un pretendent serios la titlul de cel mai bun jucător din istorie. Danezul este încă neexperimentat și a arătat acest lucru în finalele de la Sofia și Basel când a pierdut cu 0-2 în fața lui Huesler și Auger Aliassime.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Holger Rune vs Novak Djokovic
Pronostic:
Novak Djokovic 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro