Ponturi Pariuri Fotbal Midtjylland vs Nordsjaelland

BETFAIR SPORTSBOOK

Midtjylland – Nordsjaelland este partida care încheie etapa a 16-a din Superliga din Danemarca. Nordsjaelland este liderul campionatului, cu 31p, doar 2 înfrângeri și cele mai puține goluri încasate, 12. Midtjylland, cu 21p, este cu 10p în urma adversarei și la egalitate de puncte cu încă alte 2 echipe, care și-au disputat deja meciurile etapei. Ambele adversare au același număr de goluri marcate, 24.

Midtjylland a lăsat o impresie foarte frumoasă în grupa din Europa League, unde s-a clasat pe locul 2, după Feyenoord, însă peste Lazio (pe care a „retrogradat-o” în Conference League) și peste Sturm Graz. În campionat are 7 etape consecutive cu gol marcat.

cota2.ro

Dacă gazdele câștigă, pot urca direct pe locul 5, sau chiar pe 4, dacă au și golaveraj. Nordsjaelland însă vine după 5 meciuri fără înfrângere și după două victorii consecutive cu 2-0.

Cele mai interesante informații despre cei doi golgheteri din Midtjylland – Nordsjaelland, dar și ai campionatului.

  • Anders Dreyer (24 ani) a marcat o dublă în victoria cu 2-0 din Europa League cu Sturm Graz și în campionat 1 gol în înfrângerea din etapa anterioară cu Odense Boldklub (1-2).
  • În Superliga, Dreyer a ajuns la 8 reușite și este pe locul 2 în topul golgheterilor, cu doar 1 gol mai puțin decât Andreas Schjelderup (18 ani), adversarul de la Nordsjaelland.
  • Schjelderup are 4 goluri în ultimele 5 meciuri, dar cu pauză între meciuri: dublă cu Randers, etapa următoare fără gol, marchează cu AGF, apoi iar etapă fără gol și etapa trecută cu o reușită din penalty. În acest sezon de Superliga, în 2 rânduri a legat a legat goluri 2 meciuri consecutiv.
  • Schjelderup este internațional U21 norvegian, iar Nordsjaelland l-a evaluat la 20 de milioane de euro. Clubul a refuzat deja o ofertă din partea Sevillei de 5 milioane de euro pentru cel supranumit „noul Erling Haaland”. Ziarele internaționale notează că Liverpool și Arsenal ar fi gata să liciteze pentru tânărul atacant

Înscrie oricând în meci Schjelderup are cota @3.00. Schjelderup marcator există și în secțiunea meciului de cote mărite din Betfair și are aici cota 3.50. Deși este golgheterul la zi, aleg să merg pe mâna lui Dreyer, pentru că Shjelderup nu are aceeași constanță, meci de meci, în a înscrie. Se poate întâmpla să îi întâlnim chiar pe ambii pe tabela de marcaj, dar mizez că îl mai ține entuziasmul pe Dreyer după reușitele din Europa League și pe experiența lui.

Marchează oricând Dreyer are cota @2.60 și pariul se găsește pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Midtjylland vs Nordsjaelland
Pronostic:
Marcator Anders Dreyer
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro