Ponturi Pariuri Tenis Aryna Sabalenka vs Caroline Garcia

BETANO

Am pregătit un pronostic special pentru finala Turneului Campioanelor, acolo unde se întâlnesc Aryna Sabalenka și Caroline Garcia. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 7 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, câștigătoare a numai puțin de 10 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani. Anul 2021 a fost cel mai bun al carierei, cu semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi și finală la Stuttgart, iar anul acesta are de asemenea rezultate mulțumitoare cu 2 finale pierdute la Stuttgart și Hertsogenbosch și semifinale la US Open, Roma și Cincinnati. Aryna are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. Aici a furnizat o mare surpriză trecând de Swiatek în semifinale, o partidă în care a servit 12 ași și a cedat un singur game în setul decisiv. Le-a învins de asemenea pe Jabeur și Pegula dar a pierdut cu Sakkari.

cota2.ro

Caroline Garcia pare că a renăscut în anul 2022, jucătoarea de 28 ani din Franța fiind una dintre cele mai bune sportive ale anului. Ea are o ascensiune impresionanta, urcând peste 65 poziții după ce a început anul în afara top 70. Garcia are în ultimele luni titlu la Bad Homburg, titlu la Varșovia, titlu la Cincinatti, semifinale la US Open și bineînțeles titlu la dublu la Roland Garros. Asemenea adversarei sale, Garcia lovește mingea foarte puternic și își asumă multe riscuri. Aici a pierdut doar cu Swiatek, trecând în rest ce Gauff, Kasatkina și Sakkari.

Se întâlnesc două dintre cele mai bune jucătoare la serviciu din circuit, jucătoare ce câștigă multe puncte ușoare exploatând această armă la maximum. Ele s-au întâlnit în luna August la Cincinnati într-o partidă cu 12 ași și 8 duble greșeli. De altfel, în cele 4 partide directe disputate între ele au fost numai putin de 46 ași. Fiind o finală merg pe un meci în care serviciul să fie puțin mai îngrijit, iar pronosticul meu este " mai mulți ași decât duble greșeli" la o cotă foarte bună oferită de Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aryna Sabalenka vs Caroline Garcia
Pronostic:
Mai mulți ași decât duble greșeli
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 8.82
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro