Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCU Craiova

Superbet

După ce a obținut calificarea în primăvara din Conference League, CFR Cluj se întoarce la meciurile din competiția internă.Campioana României închide runda a 17-a din SuperLigă cu un meci complicat, măcar pe hârtie, dar destul de facil dacă ținem cont de ceea ce se întâmplă în acest moment.

CFR Cluj - FCU Craiova se joacă azi, de la 21:00, și surprinde două echipe care traversează perioade total opuse. CFR a câștigat meciul cu Ballkani și va juca și în luna martie în Conference League, dar până atunci Dan Petrescu se va concentra pe campionat. Clujenii sunt pe locul 4, cu 28 de puncte, și trebuie să repare ceea ce au stricat la derby-ul cu Rapid, când au pierdut cu 1-2 în Giulești.

cota2.ro

Dincolo, FCU Craiova e în continuare fără antrenor și pare o echipă în derivă. Oltenii lui Mititelu n-au mai câștigat un meci în campionat de două luni, când o băteau pe Rapid, 1-0. Mai mult, FCU Craiova are o formă catastrofală, cu 6 meciuri fără succes: 3 înfrângeri și 3 egaluri. Astfel, de la o echipă care visa la playoff, FCU Craiova a coborât până pe locul 14, cu 16 puncte, la egalitate cu UTA, echipă aflată pe locul 15, poziție retrogradabilă direct în Liga a 2-a.

În tur, când echipa era condusă de Marius Croitoru, FCU Craiova a bifat cel mai bun meci din campionat și a surclasat-o pe CFR Cluj. Oltenii s-au impus în Bănie cu 3-1, la capătul unui meci în care au mai ratat multe alte ocazii de gol. La acea vreme, CFR era implicată în lupta pentru calificarea în grupele unei competiții europene, iar Petrescu a aliniat o echipă în care și-au făcut apariția mai mulți jucători care au evoluat ceva mai puțin.

Acum, situația este complet schimbată. CFR și-a rezolvat treaba în Europa și va veni all-in pentru meciul de campionat, mai ales că ardelenii știu că au în față un adversar rănit, care nu pare că știe exact ce trebuie să facă pentru a ieși din criză.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCU Craiova
Pronostic:
CFR Cluj câștigă & Peste 0,5 goluri în repriza a 2-a
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro