Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.36

BETFAIR SPORTSBOOK

Am început săptămâna cu un pariu de cotă mare câștigător la meciul dintre CFR Cluj și FCU Craiova, iar acum continuăm ”alergarea” în zona de win cu un bilet pentru ziua de marți, acolo unde suntem cu ochii pe oaspeți.

Sunt etape intermediare în Spania, Italia și Germania, dar și meciuri de cupă interesante, inclusiv în Cupa României, așa că și acest mijloc de săptămână rămâne interesant în oferta caselor de pariuri.

cota2.ro

CREMONESE - AC MILAN (21:45) - Campioana AC Milan se deplasează la Cremona pentru duelul cu trupa lui Ionuț Radu și Vlad Chiricheș. Din păcate, Radu și Chiricheș sunt accidentați de ceva vreme și vor rata și duelul cu AC Milan.

După 13 runde, Milan e pe locul 2, cu 29 de puncte, la 6 lungimi de liderul Napoli, în timp ce Cremonese are de tras puternic pentru a evita retrogradarea: locul 18, direct retrogradabil, cu doar 6 puncte strânse în 13 meciuri.

  • Cremonese este singura echipă din Serie A care nu a câștigat niciun meci în acest sezon. Punctele au fost scoase în urma a 6 rezultate de egalitate;
  • Milan era s-o comită acasă cu Spezia, dar a fost salvată de Giroud, pe final, și s-a impus cu 2-1.

OSASUNA - BARCELONA (22:30) - Închidem biletul de azi cu o deplasare la Pamplona, pentru duelul dintre Osasuna și Barcelona. Gazdele au un sezon neașteptat de bun și se ”odihnesc” pe poziția a 5-a, cu 23 de puncte strânse în 13 runde. Catalanii vin însă pe cai mari în campionat, după 4 victorii consecutive, și doar prestațiile din Liga Campionilor au șubrezit încrederea în vestiarul Barcelonei.

Trupa lui Xavi are 34 de puncte după 13 etape și se va lupta, din câte se pare, doar cu Real Madrid, cot la cot, pentru câștigarea titlului.

  • În sezonul trecut, Barcelona i-a luat 4 puncte Osasunei: victorie cu 4-0 pe Camp Nou, dar doar remiză la Pamplona, 2-2;
  • Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu, Osasuna stă excelent, pe poziția a 3-a, cu 15 puncte luate în 7 meciuri de acasă (5 remize, 2 înfrângeri);
  • Tot pe locul 3 e și Barcelona, de această dată în ierarhia meciurilor jucate din postura de echipă oaspete - 15 puncte obținute din 5 victorii și 1 înfrângere.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cremonese vs AC Milan
Pronostic:
2
Cota
1.55
Osasuna vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.52
Cota finala: 2.36
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro