Ponturi Pariuri Tenis Alexandar Lazarov vs Hugo Gaston

GetsBet

Venim cu un pont de la Challenger-ul de la Roanne, turneu desfășurat în sală, acolo unde în primul tur avem partida dintre Alexandar Lazarov și Hugo Gaston. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Alexandar Lazarov este un jucător bulgar de 25 ani, clasat pe locul 278 ATP. Deși nu mai este tânăr el are o carieră modestă și joacă în general în turnee mici de nivel ITF. În 2022 si-a îmbunătățit performanțele, reușind să urce aproape 200 poziții în clasament și să câștige 3 turnee mici, toate în țara natală. Totuși cea mai importantă performanță a reușit-o în turneul de la Sofia, când l-a bătut pe Lehecka și i-a luat un set lui Musetti. Aici vine din calificări.

cota2.ro

Hugo Gaston este un jucător francez de 22 ani, momentan pe locul 132 ATP. Jucător de mână stângă, el este un sportiv extrem de abil și talentat, valoarea sa fiind mult peste această poziție. Fost campion de mare șlem la juniori, Gaston a ajuns până aproape de top 50, însă evoluțiile mai slabe din a 2-a parte a anului l-au coborât atât de mult. Anul acesta are victorii cu jucători de top precum Isner, Brooskby sau Alex de Minaur. 

Chiar dacă nu este în cea mai bună formă, Hugo Gaston evoluează totuși la un alt nivel față de adversarul său și îl văd mare favorit aici. El este favoritul nr.2 și îl văd să facă o figură frumoasă în fața propriilor suporteri. Merg pe victoria francezului la un handicap mic. 

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Alexandar Lazarov vs Hugo Gaston
Pronostic:
Hugo Gaston -2.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro