Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.09

BETANO

Inter Milano - Bologna FC

Inter a cazut inafara locurilor de cupe europene, iar cele trei puncte puse in joc contra Bologniei sunt esentiale pentru trupa lui Inzaghi. Inter a marcat de 9 ori in ultimele doua jocuri de pe teren propriu contra celor de la Bologna si a reusit sa castige ultimele 4 meciuri de ”acasa” la zero. Oaspetii au o singura victorie in ultimele 7 deplasari si nu o vad facand fata pe ”Meazza”. Cred ca un succes al gazdelor e pariul ideal la aceasta confruntare.

cota2.ro

RCD Mallorca - Atletico Madrid

Atletico Madrid nu a mai castigat de 4 meciuri, iar in ultimele 8 confruntari au obtinut doar doua succese. Trupa lui Simeone nu trec printr-o forma buna, insa daca vor sa mai spere la titlu ar trebui sa se impuna in deplasarea de la Mallorca. Gazdele sunt pe locul 12, iar jocul in ofensiva sufera destul de mult. Totusi, in fata celor de la Atletico au avut rezultate foarte bune, insa nu cred ca vor reusi mare lucru astazi. Ma astept ca favoritii sa plece cu punct sau puncte din aceasta deplasare.

✅✅✅ 77 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Betano prin click AICI

SV Waldhof Mannheim - FSV Zwickau

Mannheim s-ar putea bate la promovarea in liga a doua din Germania daca ar reusi sa scoata puncte pe teren strain. Acestia au cea mai buna echipa de pe teren propriu si cea mai slaba care evolueaza in deplasare, unde au incasat 21 de goluri in 7 etape. Cei de la Zwickau au o singura victorie in ultimele 8 deplasari, in timp ce Mannheim a reusit sa castige 8 din ultimele 10 meciuri de ”acasa”. In ultimele 7 dueluri directe, Mannheim s-a impus de doua ori, iar 5 meciuri s-au incheiat la egalitate. 

Ferencvarosi TC - Paksi FC

Ferencvarosi e lider in Ungaria, cu trei puncte peste locul secund si cu 3 meciuri in minus fata de celelalte echipe. Paksi nu joaca rau in deplasare unde are 4 victorii in ultimele 6 partide, iar in 3 dintre ele a reusit sa puncteze de minim doua ori. In 6 din ultimele 7 meciuri directe, trupa lui Stanislav Cherchesov a castigat marcand de fiecare data minim doua goluri. La un astfel de deznodamant ma astept si in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Bologna FC
Pronostic:
Inter Milano -1 AH
Cota
1.50
RCD Mallorca vs Atletico Madrid
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.52
SV Waldhof Mannheim vs FSV Zwickau
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.44
Ferencvarosi TC vs Paksi FC
Pronostic:
Ferencvarosi TC -1 AH
Cota
1.00
Cota finala: 3.28
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro