Ponturi Pariuri Tenis Mayar Sherif vs Brenda Fruhvirtova

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit un pont interesant in această noapte pentru partida din turul secund de la Colina Challenger, turneu de nivel inferior disputat pe zgură, în Chile. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare, Mayar Sherif și Brenda Fruhvirtova, precum și pronosticul propus .

Mayar Sherif este o sportivă de 26 ani din Egipt, clasată pe locul 63 WTA. Ea este o sportivă foarte apreciată, fiind un simbol pentru femeile din țara sa, asa cum este Ons Jabeur în Tunisia. Mayar este o jucătoare bună, care și-a axat întreaga carieră pe zgură, suprafață pe care a cucerit numai puțin de 9 titluri ITF și unul WTA. Ea vine aici după cel mai important rezultat din cariera sa, titlu la Parma, acolo unde a trecut de Davis, Ana Bogdan sau Maria Sakkari, ultima jucătoare din top 10. Începând cu saptamana viitoare ea va intra din nou printre primele 50 jucătoare ale lumii și are potențial de creștere. În primul tur nu a cedat nici măcar un game.

cota2.ro

Brenda Fruhvirtova este o jucătoare din Cehia de doar 15 ani, un adevărat fenomen în țara sa. Ea este sora mai mică a Lindei, o altă jucătoare de doar 17 ani cu un potential incredibil. Brenda face un an senzational în care a câștigat numai puțin de 8 titluri de nivel inferior ITF și a obținut 49 de victorii din 55 de partide. Începând cu luna iunie, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat și are o singură înfrângere în ultimele 35 meciuri. 

Chiar dacăt traversează o formă incredibilă, Brenda Fruhvirtova este totuși un copil de 15 ani care joacă mai mult în turnee mici, unde nivelul adversarelor este destul de slab. Mayar Sherif este la cu totul alt nivel, deja o certitudine în circuitul feminin iar forma sa este de asemenea foarte bună. Merg pe victoria jucătoarei din Egipt. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Mayar Sherif vs Brenda Fruhvirtova
Pronostic:
Victorie Mayar Sherif
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 8.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro