Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

FC Luzern și FC Basel se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, într-o restanță din runda cu numărul 3 a primei ligi elvețiene. FC Luzern s-a salvat in-extremis de la retrogradare stagiunea trecută. A fost nevoită să dispute un baraj pentru supraviețuire împotriva celor de la Schaffhausen. Mario Frick, antrenorul care a reușit acest lucru, a fost confirmat în funcție, iar acum e în cărți pentru a readuce echipa în cupele europene, după o pauză de un sezon. FC Luzern este pe locul 4 în acest moment, iar orice punct obținut astăzi ar urca-o pe podium. 

FC Basel a început campionatul cu gândul că va întrerupe dominația lui Young Boys și că va cuceri primul titlu după cel din 2017. Realitatea este însă dură pentru formația antrenată de Alex Frei. A strâns 18 puncte în primele 14 runde și este la 14 lungimi în spatele liderului din Berna. Postul tehnicianului a fost salvat de parcursul european, unul soldat cu o calificare în play-off-ul Conference League.

cota2.ro

• FC Basel a câștigat la scor ultimele 3 meciuri directe contra lui Luzern: 3-0, 3-0 și 3-1

• în precedentele 6 meciuri directe disputate pe terenul lui Luzern s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.1 goluri este media golurilor în meciurile lui Luzern din acest campionat

• FC Luzern are 2 jucători în top 10 marcatori din prima ligă: Meyer (6 goluri) și Sorgic (4)

• 15.50 ocazii de gol/meci și-a creat FC Luzern în acest sezon. FC Basel are o medie de 14.64 oportunități/partidă. Ocupă locurile 2 și 3 în această ierarhie din Elveția.

Pe Superbet, pariul GG sau peste 2.5 goluri are cota @1.38. 

🎰🎰🎰299 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE la jocul Burning Hot aici

Torquay United și Dorking Wanderers se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 18 din National League, al 5-lea eșalon al fotbalului englez. 

Torquay United, ultima clasată din National League, cu 13 puncte obținute în 17 runde, traversează cel mai bun moment al sezonului. Vine după o victorie zdrobitoare în campionat, 6-1 contra lui Aldershot, și o remiză care a demonstrat că se poate mai mult, 2-2 contra lui Derby, în Cupa Angliei. Echipa este pregătită din 2018 de experimentatul Gary Johnson, iar lotul are o medie de vârstă de 24.3 ani.

Dorking Wanderers este o nou-promovată în National League. Formația antrenată de Marc White, un adept al sistemului de joc cu 3 apărători, este una dintre cele mai atractive din campionat, asta deși ocupă doar locul 15 în acest moment, cu 21 de puncte obținute în 16 partide. Se află în obiectiv, acela de a se salva de la retrogradare. 

• ultimele 8 meciuri disputate de Torquay pe teren propriu au fost GG

• meciurile lui Dorking Wanderers oferă cea mai ridicată medie de goluri în acest sezon, 4.2 reușite/partidă

• și în cazul lui Torquay media este una spectaculoasă, 3.1 goluri/meci

• Dorking a marcat 30 de goluri, cel mai bun atac din jumătatea inferioară a clasamentului, dar a încasat 37, a 2-a cea mai slabă apărare din campionat

• în 14 din cele 16 meciuri disputate de Dorking s-au marcat peste 2.5 goluri

• Dorking dă al 3-lea golgeter al campionatului, pe James McShane, autor a 11 goluri.

Pe Superbet, pariul peste 2.5 goluri are cota @1.42.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Luzern vs Basel
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Torquay vs Dorking
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 1.96
Profit: 4.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro