Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs FCSB

Superbet

Ziua de joi continuă cu meciurile din Cupa României, iar capul de afiș de azi va avea loc la Galați, acolo unde Oțelul primește vizita celor de la FCSB.

După prima etapă din faza grupelor, FCSB și Oțelul stau mai prost decât își imaginau. Roș-albaștrii au un singur punct, în timp ce trupa lui Dorinel Munteanu e pe zero, după înfrângerea cu Mioveni, 0-1.

cota2.ro

Grupa B din Cupa României e condusă, în mod surprinzător, de CS Mioveni, ultima clasată din SuperLigă. Argeșenii au 6 puncte și sunt aproape calificați în playoff. Cu 4 puncte, UTA a luat și ea o opțiune serioasă, în timp ce FCSB are nevoie de victorii în ultimele 2 meciuri pentru a spera la o clasare între primele două poziții.

La Galați va fi atmosferă ca-n zilele bune, când Oțelul lua titlul în Liga 1. Meciul e sold-out și se anunță unul tare la fel ca amicalul disputat în această vară. Atunci, FCSB s-a impus la limită, 1-0, dar roș-albaștrii au acuzat modul foarte dur în care au evoluat gazdele.

În mod normal, Dorinel va dori aceeași atitudine agresivă de la băieții săi pentru a compensa deficitul de valoare. Totuși, cum FCSB e focusată mai multe pe campionat, acolo unde se bate să prindă un loc de playoff, e posibil ca Mihai Pintilii, încă antrenorul oaspeților de azi, să efectueze mai multe modificări, mai ales că echipa vine după un derby încărcat cu Rapid.

Dacă FCSB vine după victoria clară din derby, scor 3-1, Oțelul e în plină criză: 4 meciuri la rând fără victorie. O înfrângere în Cupă, plus două eșecuri și o remiză în meciurile de campionat. În Liga a 2-a, oțelarii s-au prăbușit până pe locul 7, deși, într-o perioadă, erau pe locurile fruntaște. Desigur, nu e nimic pierdut, diferența dintre locul 2 și locul 7 fiind de doar 3 puncte.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oțelul Galați vs FCSB
Pronostic:
Sub 2,5 goluri & Peste 4,5 cartonașe în meci
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: 22.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro