Ponturi Pariuri Tenis Brandon Nakashima vs Francesco Passaro

BETFAIR SPORTSBOOK

ATP Next Gen Finals se desfășoară anul acesta la Milano și reunește printre cei mai buni jucători under 21 din circuitul masculin. Acest turneu are reguli speciale, se joacă 3 seturi din 5, cu setul câștigat de primul jucător ce ajunge la 4 game-uri. Mai jos aveți un pronostic pentru meciul dintre Brandon Nakashima și Francesco Passaro meci din grupa A.

Brandon Nakashima este un sportiv american de doar 21 ani, clasat pe locul 49 ATP. Începând cu anul 2021, el a intrat în top 100 mondial după ce a câștigat turneele Challenger de la Brest și Quimper. Brandon este bun pe suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic și foarte bine plasat . Are victorii în acest an cu Humbert, Griekspoor, Tommy Paul Querrey, Shapovalov ori Dimitrov, iar la Wimbledon a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminat în decisiv de viitorul finalist Nick Kyrgios. Forma sa de moment este foarte bună, reușind să câștige în luna septembrie primul turneu ATP al carierei, la San Diego. Aici a câștigat primele 2 partide contra lui Arnaldi și Lehecka și îl văd printre favoriții la trofeu.

cota2.ro

Francesco Passaro este un jucător italian din noua generație, aflat pe locul 119 ATP. El se află în cea mai bună formă a carierei sale și a făcut un salt extraordinar anul acesta, după ce la finalul anului 2021 era clasat abia pe locul 599. Francesco are 6 finale în circuitul ITF/Challenger în 2022, având titluri la Monastir și Trieste și patru finale pierdute contra lui Rune,Musetti, Coria si Stebe. El preferă zgura, pe hard având rezultate mai modeste. L-a bătut aici pe compatriotul Arnaldi si a pierdut clar cu Lehecka.

Nivelul la care joacă cei doi jucători este diferit și îl văd pe Nakashima favorit clar fiind avantajat si de suprafata rapidă de la Milano. Passaro este un jucător bun, însă nu a făcut cu adevărat trecerea către elita tenisului masculin, având rezultate modeste și înfrângeri destul de clare în meciurile de pe tabloul ATP. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brandon Nakashima vs Francesco Passaro
Pronostic:
Brandon Nakashima & sub 22.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro