Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Dalma Galfi

BETANO

💥200 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la Betano valabil doar azi! Click AICI și încasează!💥

România și Ungaria se întâlnesc la Oradea în FED Cup, iar noi vă propunem un pronostic pentru primul meci al zilei, intre Ana Bogdan și Dalma Galfi. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și opțiunea noastră pentru acest meci.

Fără Simona Halep, Sorana Cârstea ori Irina Begu, cea mai importantă jucătoare a României este fără discuții Ana Bogdan. Ea este o jucătoare de 29 ani, aflată momentan pe locul 48 WTA reușind în premieră în această lună să intre între primele 50 jucătoare din lume. Ana are un an foarte bun, cu 34 victorii din 50 de partide și performanțe notabile pe toate suprafețele. Are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și Parma, și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă.

cota2.ro

Dalma Galfi este o jucătoare din Ungaria de 24 ani clasată pe locul 85 WTA. Ea a intrat în premieră în acest an în top 100 grație rezultatelor din turneele ITF acolo unde ajunge mai mereu în fazele superioare. Pe tabloul WTA nu a impresionat, reușind rar să treacă de calificări. Ea este o jucătoare masivă și greșește mult atunci când este sub presiune. Are 2 finale anul acesta la două turnee mici, de nivel inferior, Ilkley câștigată și Contrexeville pierdută. Forma sa este destul de slabă, după US Open nu a trecut niciodată mai mult de un tur indiferent de turneul la care a participat.

Nivelul la care joacă cele două este totuși diferit, Ana Bogdan având multe meciuri și chiar victorii contra unor adversare de top spre deosebire de Galfi care joacă în general în turnee modeste.O văd pe româncă superioară la toate capitolele și văd o victorie scurtă care să încununeze cel mai bun an din carieră. Ana este o jucătoare care absoarbe foarte bine energia publicului, este orgolioasă și mă astept să facă o partidă bună. Hai România !

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Dalma Galfi
Pronostic:
Victorie Ana Bogdan 2-0
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro